KOVAČ I BAYERN ZADALI NOVI UDARAC ATLETICU: / Kupili im ključnog igrača, a sada su im ukrali i trenera

Image
Foto: AFP

Njemački prvaci doveli su Hernandeza za 80 milijuna eura, a malo potom i njegova bliskog prijatelja

29.3.2019.
12:52
AFP
VOYO logo

Branič francuske nogometne reprezentacije Lucas Hernandez (23) igrat će od sljedeće sezone za minhenski Bayerna nakon što je klub potvrdio da ga je doveo za 80 milijuna eura iz Atletico Madrida. Postao je tako Hernandez najskuplji igrač u povijesti njemačkog prvenstva. Bayern ga je po dogovoru s Atleticom odmah poslao na operacijski stol jer ima ozlijeđene ligamente desnog koljena.

Pauza do nove sezone

"Operacija je prošla vrlo, vrlo dobro, baš kao što je naša liječnička služba pretpostavljala”, kazao je hrvatski trener Niko Kovač pojasnivši i da će branič svjetskih prvaka rehabilitaciju odraditi u Münchenu pod paskom naših doktora i fizioterapeuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Atletico Madrid's French defender Lucas Hernandez (L) vies with Monaco's French midfielder Han-Noah Massengo during the UEFA Champions League group A football match between Atletico Madrid and Monaco at the Wanda Metropolitan stadium in Madrid on November 28, 2018. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

Prema onome što je objavila Marca nije Hernandez jedini član Atletica kojeg je Bayern vrbovao. Naime, trener B momčadi Oscar Fernanadez također dolazi na ljeto u Bayern. Španjolci navode kako je on jako blizak prijatelj francuskog braniča uz napomenu kako je to jasan znak da Bayern želi igraču maksimalno olakšati integraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo