KOVAČ I BAYERN U NEMOGUĆOJ MISIJI: / Stručnjak otkrio što se mora dogoditi da dvije zvijezde osvanu u Münchenu

Image

Bavarci punom parom rade na dolasku pojačanja i remontu momčadi

21.6.2019.
15:32
VOYO logo

Nizozemski stoper Matthijs de Ligt na meti je brojnih europskih nogometnih divova. Jedan od njih je i Bayern. Međutim, bit će im izrazito teško pobijediti konkurenciju jer su u utrci sve redom teškaši poput Barcelone, Juventusa, PSG-a, Manchester Uniteda...

Bildov ChristianFalk, dobro upućen u događanja u bavarskom velikanu, iznio je svoje razmišljanje vezano za potencijalni transfer jednog od najtraženijih igrača u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern nikada ne riskira. Troše onoliko koliko imaju. Dolazak De Ligta, koji je zanimljiv igrač, dogodit će se samo ako prodaju Baotenga i Hummelsa (već prodan). A kad se to dogodi bit će prekasno", smatra.

Jasno je da Bayern neće dovest novog stopera da zamijeni Hummelsa, ali sudeći prema Folkovim riječima ako Boateng ode to bi moglo promijeniti situaciju. No, problem je što u ovom trenutku nisu dobili ponudu za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Press Association
Image
Foto: Profimedia, Press Association

Matthijs de Ligt

Ne dolazi zbog novaca

Falk je prokomentirao interes za LeroyemSaneom.

"Sada je sve na igraču. Dosta je netipično za Bayern da kažu da žele nekog igrača prije nego što stvari ne postanu sigurne, međutim pokazali su koliko ga stvarno žele. Ako bude dao znak Bayernu, mislim da će onda svim snagama krenuti po njega. Ako igrač iz Manchester Cityja prijeđe u Bayern onda to sigurno ne radi zbog novaca. Ukazali su mu da bi kod njih imao vrlo važnu ulogu", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Liverpool's English midfielder James Milner (L) vies with Manchester City's German midfielder Leroy Sane (R) during the English Premier League football match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on January 3, 2019. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Navodno će City s igračem održati sastanak kako bi potpisali novi ugovor. Englezi će sve napraviti da im ga Bavarci ne ukradu, a i činjenica je da još nisu poslali službenu ponudu. City je postavio za njega cijenu od 100 milijuna eura, tvrdi Manchester Evening News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo