KOVAČ IZAZVAO PANIKU U MADRIDU: / Španjolci mole njemačkog prvaka da im ne otmu zvijezdu

Image
Foto: AFP
26.12.2018.
11:41
AFP
VOYO logo

Prošlog tjedna iz Atletico Madrida uputili su dramatično priopćenje u kojem su opovrgnuli vijest da će njihov stup obrane Lucas Hernanadez u siječnju priječi u redove Bayerna. Naime, objavljeno je da su Bavarci aktivirali njegovu izlaznu klauzulu od 80 milijuna eura, što je izazvalo buru u Madridu.

Iako je riječ o dva izrazito prijateljska kluba te se smatralo da je priča završena nakon što su obje strane objavile da od posla u siječnju neće biti ništa sada su se pojavile nove informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvali Rummeniggea

Atletico radi sve što je moguće da zaustavi odlazak braniča u siječnju. Diego Godin, Koke i Antoine Greizman su obavili razgovor s njim kako bi ga uvjerili u ostanak, no on im je navodno odgovorio da je već odnio odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni direktor kluba Gil Marin nakon toga je nazvao Karla-Heinza Rummeniggea kako bi ga zamolio da Bayern ne aktivira Hernandezovu klauzulu u siječnju jer bi to klubu moglo dosta naškoditi s obzirom da je sredina sezone.

Neki meidji poput Medaiseta objavili su da njemački prvak i dalje želi dovesti igrača na početku siječanjskog prijelaznog roka, ali Marca piše da Bavarci žele izbjeći neprijateljski transfer zbog odnosa dvaju klubova. Također, smatraju da bi na ljeto to bilo puno bolje napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada treba pričkati siječanj i vidjeti kako će se priča odvijati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo