KOS OTKRIO ŠTO GA JE NAJVIŠE ODUŠEVILO, A KRITIZIRAO JE HNS: / 'Ne želimo da se događaju stvari kojima smo i danas svjedočili'

Image
Foto: PIXSELL

S novinarima je podijelio svoja razmišljanja

13.3.2018.
21:58
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hajduka Ivan Kos bio je oduševljen nakon predstave svoje momčadi u polufinalu hrvatskog Kupa. Splićani su izborili finale u Vinkovcima gdje će igrati protiv boljeg iz susreta između Dinama i Rijeke.

"Ono što me najviše oduševilo je da 95 posto posjetitelja danas je podržalo Hajduk"

HAJDUKOVCI BURNO FEŠTALI, LETICA ODUŠEVLJEN: ‘Borit ćemo se do kraja da svima zapaprimo, moji snovi se nastavljaju’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sad u ovoj situaciji mogu stajati, iako uvijek moram stajati ispred vas pobjedili ili izgubili. Poslije pobjeda mi je draže da govore igrači i treneri nego ja. Njima prvima treba čestitati jer zaista ovo je bila prekrasna utakmica, prekrasna atmosfera. Ono što me najviše oduševilo je da 95 posto posjetitelja danas je podržalo Hajduk. Tako da se može reći da se prepoznaje ono što radimo i prepoznaje se pravi put", rekao je Kos nakon dvoboja u razgovoru s novinarima, a prenoso Dalmatinski portal.

Pohvalio Kopića i igrače

Nahvalio je trenera Željka Kopića, ali i sve igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPLIĆANIMA DRAMA U KRANJČEVIĆEVOJ: Hajduk nakon ruleta jedanaesteraca izborio finale hrvatskog Kupa!

Čestitam svima, igračima i stožeru. Dečki su pokazali srce, odigrali jednu od boljih utakmica od kada sam ja u Hajduku, ali gol nas nije htio. Radimo dalje, idemo laganim koracima prema naprijed. Kopić je vrhuski stručnjak, pravi profesionalac, iza toga stoji puno rada, analize i odricanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O HNS-u

Govorio je i o odnosu s Hrvatskim nogometnim savezom.

"Na žalost puno je stvari koje su netočne, mi ne dižemo tenzije nego ukazujemo na nelogičnosti. Mi smo za dijalog, ali kad vas netko pravi ludim onda morate ukazati na nepravilnosti. HNS nije na pravom putu, a mi želimo dijalog radi promjena. Ne želimo da se događaju stvari kojima smo i danas svjedočili, to se može dogoditi samo ako dođu novi ljudi, a u ovom trenutku ih ja ne vidim", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo