Kome biste vi podignuli spomenik u Maksimiru?

Vlasnik engleskog premijerligaša Fulhama Mohamed Al Fayed zapanjio je navijače tog kluba postavljanjem statue pokojnog Michaela Jacksona ispred stadiona, a performans je začinio i bahatim izjavama.

4.4.2011.
12:39
VOYO logo

Naime, bogatom Mohamedu Al Fayedu malo je tko povjerovao kada je nedavno najavio kako će ispred stadiona Craven Cottage postaviti statuu preminulog kralja popa i svog prijatelja Michaeela Jacksona, a u nedjelju su mnogi navijači Fulhama ostali u šoku kada je svoj plan i ostvario.

Al Fayed je uoči utakmice s Blackpoolom (3:0) otkrio Jacksonovu statuu pred kojom je i zaplesao s djecom, a onda je poručio svima kojima se ne sviđa njegov poklon da ga nije briga:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto bi ovo bilo bizarno? Navijačima se sviđa, barem većini. Ako koji glupan ovo ne razumije i ne sviđa mu se, neka ide k vragu. Ni ne želim da takvi ljudi budu navijači Fulhama. Ako ne razumiju i ne vjeruju u stvari u koje ja vjerujem, neka idu navijati za Chelsea ili bilo koji drugi klub", izjavio je vlasnik Fulhama i zapanjio mnoge navijače tog kluba koji se još uvijek pitaju zašto umjesto neke legende Fulhama pred njihovim stadionom stoji statua kralja popa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al Fayed je bio veliki prijatelj s Michaelom Jacksonom pa ga je jednom doveo na teren Craven Cottagea da pozdravi navijače

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto? Zašto baš mi? Michael Jackson nema nikakve veze s našim klubom i posljednja je osoba koju želimo gledati kada idemo na utakmice svog kluba", izjavio je jedan navijač Fulhama koji je uzalud potpisao peticiju protiv postavljanja statue pred stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo