NISMO NI SANJALI / Juventus stvorio 'novog Mandžukića'. Nema šanse da pogodite koji je slavni nogometaš dobio tu prestižnu titulu

Image
Foto: Profimedia

Trener Massimiliano Allegri prekomandirao ga je i izmislio mu novu poziciju te mu revitalizirao karijeru

11.2.2022.
14:53
Profimedia
VOYO logo

Juventus je ove zime obavio najveći transfer prijelaznog roka, dovevši srpskog napadača Dušana Vlahovića za golemih 80 milijuna eura. Dolaskom Vlahovića, koji je odmah ostavio odličan dojam, očekivalo se da će španjolski reprezentativni napadač Alvaro Morata pasti u drugi plan, ali dogodilo se nešto sasvim neočekivano.

Trener Massimiliano Allegri prekomandirao je Moratu i izmislio mu novu poziciju te mu revitalizirao karijeru, a o tome sada piše i Gazzetta dello Sport, navodeći kako ih Moratin slučaj podsjeća na onaj Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlahovićev dolazak trebao ga je marginalizirati ili se barem tako činilo. Umjesto toga postao je nova, velika i neočekivana vrijednost za Juventus", piše Gazzetta i zatim nastavlja...

"Morata kao Mandžukić nije samo ideja nego i zamisao koja dobiva potvrdu na terenu, u igri Juventusa. Vlahovićev dolazak izmislio je Španjolcu ulogu sličnu onoj koju je Hrvat imao, i to također kod Allegrija", pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Morata je 'novi Mandžukić'

Mandžukić je bio u sličnoj situaciji kada je igrao za Juventus. Tada je došao Cristiano Ronaldo i oteo mu poziciju, ali mu je Allegri izmislio novu i on i Portugalac su na koncu imali sjajnu kemiju i Juve je izgledao fantastično. A sada je sličan slučaj i s Moratom i Vlahovićem.

"Morata, kojem dvogodišnja posudba iz Atletica završava na ljeto, prije samo dva tjedna htio je i trebao otići u Barcelonu. Juventus ga je pustio, ali Barca je onda u zadnji tren odustala i onda je došlo do spektakularne promjene. Do jučer otpisanog Moratu sada Allegri želi otkupiti od Atletica, koji za njega traži 35 milijuna eura. Morata je poput Mandžukića stari miljenik Allegrija. On je uvijek imao nešto na umu za njega. Sada je to da bude Mandžukić napadačkog trojca u kojem su Vlahović i Dybala. Moratina već napisana sudbina tako je promijenjena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo