JESTE LI ČULI ŠTO SU VIKALI ZA VRIJEME DAVANJA IZJAVA DALIĆEVOG DEBITANTA? / Hajdukovci će zbog ovog poludjeti

Image
Foto: Profimedia

Lijepo je bilo vidjeti i čuti navijače i prirodne zvukove s tribina, a ne s razglasa

8.10.2020.
8:15
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski navijači napravili su sjajnu atmosferu sinoć u St. Gallenu na utakmici Švicarske i Vatrenih (1:2). Na stadionu ih je bilo više od domaćih navijača i bili su Hrvatskoj prava, velika podrška.

'Javi se, javi se. Dinamo, Dinamo'

Lijepo je bilo vidjeti i čuti navijače i prirodne zvukove s tribina, a ne s razglasa. No, posebno je upečatljiv bio jedan detalj koji se dogodio nakon dvoboja. Naime, za vrijeme davanja izjava debitanta Ante Budimira (29) za kameru Nove TV, netko je prvo vikao "javi se, javi se", a ženski glas se onda uključio s "Dinamo, Dinamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije to zasmetalo, dekoncetriralo Antu koji je mirno obavio svoju prvu reprezentativnu medijsku dužnost nakon utakmice. Više o tome pročitajte - OVDJE.

Brekalo i Pašalić za preokret i pobjedu

U prijateljskom susretu igranom pred 4.500 gledatelja na stadionu Kybunpark u St. Gallenu hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu je pobijedila Švicarsku s 2:1 prekinuvši niz od dva uzastopna poraza, od Portugala (1:4) i Francuske (2:4) u Ligi nacija. Švicarska je povela golom Marija Gavranovića u 31. minuti, no svjetski doprvaci su okrenuli rezultat golovima Josipa Brekala (42) i Maria Pašalića (67).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo