JEDAN OD NAJBOLJIH STRIJELACA U POVIJESTI LIGE PRVAKA NA METI NAPOLIJA: / Ancelotti mu je već bio trener, dobro se znaju

Image
Foto: AFP
1.7.2018.
8:44
AFP
VOYO logo

Don Carlo želi Francuza u svojoj momčadi

Carlo Ancelotti želi da mu se Karim Benzema pridruži u Napoliju, tvrdi španjolski AS, ali problem je svota koju za Benzemu traži Real Madrid, a ona se kreće oko 50 milijuna eura.

Jorginho out

Dolazak Ancelottija protresao je Kampanju, vuku se ozbiljni potezi na mercatu, spremna je i prodaja Jorginha u Manchester City. AS naglašava da Ancelotti želi Benzemu zbog njihovog dobrog odnosa iz vremena kad je Ancelotti bio trener Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, čini kako do transfera neće doći ako Madriđani ostanu pri spomenutoj cijeni od 50 milijuna eura jer u Napulju smatraju kako im se ne isplati dati toliku svotu novca za nekog tko u prosincu puni 31 godinu života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Basnoslovna plaća

Benzema je ove sezone zabio 12 golova i upisao 11 asistencija u 47 nastupa za Real Madrid. Još jedna otežavajuća okolnost za ovaj transfer bit će Benzemina plaća, Francuz u Madridu zarađuje 8.5 milijuna eura godišnje i sigurno bi morao pristati na smanjenje plaće ako želi karijeru nastaviti pod Vezuvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo