PITANJE SVIH PITANJA / Je li trio veznih igrača CMK prevođen Lukom Modrićem najbolji u povijesti nogometa? Konkurira im još samo jedna ekipa

Image
Foto: Profimedia

Modrić, Kroos i Casemiro u svojoj eri djelovanja uspjeli su Realu donijeti čak 16 titula

24.8.2022.
10:05
Profimedia
VOYO logo

Utakmica finala europskog Superkupa 10. kolovoza ove godine, između Real Madrida i Eintrachta, bila je posljednja u kojoj smo mogli gledati famozni trio veznih igrača CMK. Trio Casemiro - Luka Modrić - Toni Kroos, zagospodario je veznim redom Reala u sezoni 2015./16. i od tada niže trofej za trofejom, odnosno, nizao je jer od 16. kolovoza i odlaska Brazilca u Manchester United, on više ne postoji.

Modrić, Kroos i Casemiro u svojoj eri djelovanja uspjeli su Realu donijeti čak 16 titula, od čega čak četiri Lige prvaka i to tri od njih za redom. U sedam sezona koliko su proveli zajedno čineći moćni vezni trio, očarali su nogometni svijet, ali opet pitanje je jesu li veći i značajniji od trija koji je također sedam godina žario i palio veznim redom Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Koji je najbolji u povijesti?

Dakako, govorimo o Busquetsu, Xaviju i Iniesti. Njih su trojica uzela tri Lige prvaka, porušila suludu količinu rekorda, dominirala ligom i Europom i na kraju osvojila čak 21 titulu. Neki će reći da je Barcelonin trio ipak imao veću popularnost, da je zajedno "gazio" i u reprezentaciji, da je bio atraktivniji, efektniji, efikasniji i da je igrao kvalitetniji i zanimljiviji nogomet. No, ono što su Modrić, Kroos i Casemiro napravili, pogotovo posljednje sezone kada su uzeli Ligu prvaka, što gotovo nitko nije očekivao i to sva trojica u poodmaklim nogometnim godinama, ravno je fenomenu.

Na kraju ostaje pitanje, tko čini najveći vezni trio u povijesti nogometa, a odgovor prepuštamo vama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo