PORUKE IZ SPLITA / Javio nam se novinar kojeg je Bebek izvrijeđao na snimci: 'Mogu vam o ovome reći samo dvije rečenice..'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Poslali smo mail sudačkoj komisiji u HNS-u i zamolili ih za izjavu Ivana Bebeka u ovom slučaju, no, do trenutka pisanja ovog teksta nismo dobili odgovor od njih

29.9.2021.
19:28
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Audiosnimka na kojoj hrvatski nogometni sudac Ivan Bebek vrijeđa hajdukovce, Splićane i direktora Dalmatinskog portala Blaža Duplančića pojavila se u javnosti.

Kolega Duplančić nam se javio i kratko prokomentirao Bebekove izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu vam reći samo dvije rečenice. Nevjerojatno mi je da se jedna javna osoba koristi takvim rječnikom. A što se tiče dijela u kojem govori o "mijaukanju" i slično, to najbolje oslikava kakav odnos ima prema Hajduku svih ovih godina, a taj je odnos podcjenjivački. Više od toga ne bih rekao", rekao nam je Duplančić.

Poslali smo mail sudačkoj komisiji u HNS-u i zamolili ih za izjavu Ivana Bebeka u ovom slučaju, no, do trenutka pisanja ovog teksta nismo dobili odgovor od njih. Objavit ćemo ga čim ga dobijemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠTO ĆE BITI S BEBEKOM? /

Bruno Marić reagirao na njegovo skandalozno ponašanje

Image
ŠTO ĆE BITI S BEBEKOM? /

Bruno Marić reagirao na njegovo skandalozno ponašanje

HNS pokreće disciplinski postupak

Autentičnost snimke potvrdio je i HNS koji je pokrenuo disciplinski postupak protiv riječkog suca.

"Nakon objavljene audio snimke suca Ivana Bebeka, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, odmah je zatražio pokretanje disciplinskog postupka protiv Ivana Bebeka, kao i hitno očitovanje o ovoj snimci od strane Ivana Bebeka te predsjednika Komisije nogometnih sudaca Brune Marića. Hrvatski nogometni savez pravodobno će obavijestiti javnost o ishodu disciplinskog postupka protiv Ivana Bebeka", objavio je HNS na svojim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo