ANKETA NET.HR-a / Jakirović je nekorektnim potezom šokirao Rijeku i napravio 'izdaju': Podržavate li način na koji je to učinio?

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Sam Jakirović ne skriva zadovoljstvo dolaskom u Maksimir

22.8.2023.
8:35
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Kao bomba u ponedjeljak je odjeknula informacija da je Sergej Jakirović tri dana prije europskog ispita protiv Lillea napustio klupu Rijeke i sjeo na užareno mjesto trenera Dinama.

Image
BEZ PRESEDANA /

Sergej Jakirović na udaru bijesnih pristalica Rijeke: 'Ovo je izdaja, a nju ne zaboravljamo. Pobjeda u nedjelju - neprocjenjivo!'

Image
BEZ PRESEDANA /

Sergej Jakirović na udaru bijesnih pristalica Rijeke: 'Ovo je izdaja, a nju ne zaboravljamo. Pobjeda u nedjelju - neprocjenjivo!'

Na Rujevici su ogorčeni zbog načina na koji je Jakirović napustio klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rijeka izražava razočaranje nekorektnim ponašanjem dosadašnjeg trenera Sergeja Jakirovića i njegovom odlukom da uoči važnih europskih ispita u Konferencijskoj ligi protiv francuskog Lillea napusti klub. Za vrijeme boravka u Rijeci trener Jakirović i njegov stožer imao je punu potporu svih ljudi u klubu i navijača u njegovom radu i zato je odluka o odlasku uoči važnih europskih ispita u najmanju ruku nekorektna", prozvali su Riječani sada već bivšeg trenera, a na udaru našao se i Dinamo.

"Potrebno je naglasiti i neprofesionalnost od strane Građanskog nogometnog kluba Dinamo koji je, bez prethodne uobičajne komunikacije, kontaktirao trenera Rijeke Sergeja Jakirovića i na taj način prekršio sve uobičajne protokole u komunikaciji među klubovima, te ujedno, bez rješavanja svih pravnih pitanja i raskida ugovora, objavio na svojim službenim komunikacijskim kanalima da je Sergej Jakirović novi trener GNK Dinamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Jakirović ne skriva zadovoljstvo dolaskom u Maksimir.

"Čast mi je biti trener Dinama. Iznenađen sam, pomalo šokiran, jer sam se u 14 sati kupao u moru, a u 15 sati je sve bilo gotovo. Dogodilo se filmskom brzinom. Nogomet je danas takav. Jednostavno, ponuda i potražnja. Ovo je prilika koja se ne događa često. Svojim radom i rezultatima zaslužio sam ovu priliku. Nadam se da ću nastaviti raditi kao i dosad i da ćemo igrati napadački, otvoren nogomet kako bismo uveselili navijače Dinama", rekao je novi trener Plavih, koji će zanimljivo u HNL-u u nedjelju debitirati baš protiv Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi vas pitamo kako ocjenjujete potez Jakirovića da tako naprasno napusti Rijeku i potpiše za Dinamo.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo