REAKCIJE DINAMOVACA / Jakirović: 'Imamo još mjesta za napredak'; Petković: 'Moram češće zabijati'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Junak Dinamove pobjede bio je Bruno Petković, strijelac oba pogotka, prvog je dao u 37., a drugog u 71. minuti. Ove sezone Petković je u šest utakmica Konferencijske lige postigao sedam golova

7.3.2024.
23:40
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama ostvarili su značajnu pobjedu u prvom ogledu osmine finala Konferencijske lige, na maksimirskom stadionu svladali su grčki PAOK 2-0 (1-0).

Image
'SKINUTO PROKLETSTVO' /

Pobjeda Dinama odjeknula i u Srbiji: 'Slavili su uz uvrede Partizanu'

Image
'SKINUTO PROKLETSTVO' /

Pobjeda Dinama odjeknula i u Srbiji: 'Slavili su uz uvrede Partizanu'

Junak Dinamove pobjede bio je Bruno Petković, strijelac oba pogotka, prvog je dao u 37., a drugog u 71. minuti. Ove sezone Petković je u šest utakmica Konferencijske lige postigao sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo jako dobru utakmicu. Bilo je važno stvoriti prednost u prvoj utakmici. Zadovoljan sam kako je momčad reagirala. Odigrali smo pragmatičnu utakmicu. Golovi su moj posao. Moram to češće raditi. Jako mi je drago što sam ih zabio", rekao je nakon dvoboja Petković pa komentirao činjenicu da je prvi strijelac natjecanja sa sedam golova.

Image
Foto: Sofascore
Image
Foto: Sofascore

"Jako lijepe brojke, ali uspjeh momčadi mi je na prvom mjestu. Nekoliko golova više ili manje ne mogu definirati jesam li ja bolji ili lošiji igrač. Oni su jako dobra momčad i mi vjerujemo u prolazak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dvoboj se osvrnuo i trener Sergej Jakirović.

"Hvala predivnoj publici, stvarno su nas nosili 90 minuta. Mi smo bili stabilni, ispalo je da se radilo o čvrstoj ekipi, a mi možemo biti zadovoljni rezultatom. Čeka nas zahtjevan uzvrat, ali mi smo spremni, tamo će nas čekati teško gostovanje. Kada smo ovako koncentrirani, lopta nas sluša. Možemo biti zadovoljni jer je PAOK iznimno kvalitetna momčad. U pripremi smo naglašavali da je njihov napadački trio iznimno kvalitetan, dali su zajedno 66 golova, ali mi smo ih limitirali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo mi tu još mjesta za napredak, obrambeno možemo još bolje stajati jer oni jako dobro napadaju prostor. U Solunu očekujem pritisak od prve sekunde, znam da će nas odmah napasti, a mi to moramo dobro iskontrolirati. Par puta smo se i sami upucali, moram priznati", zaključio je Jakirović.

Riječ je dobio i veznjak Petar Sučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo dobru utakmicu, taktički smo se držali plana, znali smo da ih možemo ugroziti i igrali smo utakmicu na pobjedu i da ostvarimo prednost pred uzvratni susret. Pobijedili smo 2:0, fina prednost, ali prva utakmica je tek gotova i moramo se potruditi da za vikend opet obradujemo naše navijače u HNL-u, a onda pripreme za uzvrat. Ništa nije gotovo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo