RIJEČ TRENERA / Jakirović: 'Čestitam Zajecu, želim nastavimo putem kojim smo išli, možda čak da bude i bolje'

Image
Foto: Luka stanzl/PIXSELL

Jakirović je nakon pobjede protiv Slaven Belupa poslao poruku novom predsjedniku Velimiru Zajecu

10.3.2024.
20:19
Luka stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je pobijedio Slaven Belupo 5:2 na Maksimiru u 26. kolu HNL-a u prvoj utakmici nakon izbora Velimira Zajeca za predsjednika kluba.

Image
BEZ KOREOGRAFIJE /

Boysi nakon pobjede Velimira Zajeca istaknuli samo jedan transperent

Image
BEZ KOREOGRAFIJE /

Boysi nakon pobjede Velimira Zajeca istaknuli samo jedan transperent

Dinamo je vodio 2-0 golovima Tibora Halilovića (7) i Gabriela Vidovića (19), no gosti iz Koprivnice su izjednačili preko Ivana Lepinjice (22) i Mateja Šakote (59). Sandro Kulenović je u 70. minuti pogodio iz kaznenog udarca za novu prednost Dinama, a sve dvojbe je razriješio Martin Baturina pogodivši u 82. minuti za 4-2. U sudačkoj nadoknadi Baturina je realizirao jedanaesterac za konačnih 5-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavi su nakon ove pobjede ostali na trećem mjestu ljestvice s 51 bodom, četiri boda manje uz jednu utakmicu manje od drugog Hajduka i pet bodova manje uz utakmicu manje od prve Rijeke.

Trener Dinama Sergej Jakirović ovako je komentirao utakmicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušli smo jako dobro u utakmicu i jako brzo poveli s 2:0, a onda smo im poklonili gol za 2:1. Nakon toga smo u svoje redove unijeli nervozu i olako gubili pasove. Na poluvremenu smo reagirali i ubacili igrača u vezni red da učvrstimo redove jer nisam bio zadovoljan. Nakon toga smo opet napravili grešku i bilo je 2:2. Morali smo prisilno napraviti nove zamjene jer si ne smijemo dopustiti prosipanje bodova. Oni koji su ušli su dobro odradili posao i pobijedili smo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na sljedeći ispit, zvratnu utakmicu protiv PAOK-a u kojoj će njegova ekipa braniti prednost od dva gola iz prvog susreta.

" Već u srijedu letimo u Grčku. Od sutra se okrećemo PAOK-u i uzvratu. Znamo da će tamo biti jako nabrijana atmosfera. Rekao bih da moramo tamo odigrati još bolje u obrani nego ovdje kući jer će i oni drugačije igrati na svom terenu. Napravit ćemo sve da prođemo dalje. Sada se okrećemo četvrtku, pa tek onda Rudešu", rekao je pa za kraj čestitao Zajecu na pobjedi na izborima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim mu puno zdravlja i sreće i da nastavimo putem kojim smo išli, možda čak i da to bude bolje. Hvala i gospodinu Mirku Barišiću na podršci koju nam je davao čitavo vrijeme dok smo tu."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo