IZBODEN SLAVNI BIVŠI SVJETSKI BOKSAČKI PRVAK: / Prišao mu s leđa, napao ga nožem i poručio: 'Ovo ti je za sve one koje si ubio'

Image
Foto: Screenshot

Prema navodima svjedoka, napadač mu je prišao s leđa, zagrlio ga, ubo nekoliko puta

6.1.2020.
11:19
Screenshot
VOYO logo

Nekadašnji WBO svjetski prvak u superlakoj kategoriji, Argentinac Jorge Barrios, izboden je u jednom kafiću u gradu Capilla del Monteu, u blizini Cordobe. Bivšem boksaču su lakše ozljeđena prsa, desna ruka i leđa, a mogao je zaista proći i puno gore.

Prema navodima svjedoka, napadač je Barriosu prišao s leđa, zagrlio ga, ubo nekoliko puta, zatim ga je još i opljačkao te na koncu pobjegao. "S obitelji je uživao u karaokama. Sjedio je i prišao mu je taj lik, zagrlio ga. Mislio je da je to prijateljski zagrljaj, a onda je osjetio ubod. Tad su ljudi vidjeli da krvari i da ima nekoliko posjekotina", rekla je Edith Barrios, njegova sestra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osveta

Tamošnji mediji tvrde kako ovdje ipak nije riječ o pljačku, već da je ovo osveta. "Ovo je za ljude koje si ubio", napadač je navodno rekao Barriosu. Napadač je na koncu uhićen, a tvrde tamošnji mediji kako je riječ o Ramonu Icardu, a napao ga je navodno zbog toga što je Barrios 2010. godine u prometnoj nesreći, kada je prošao kroz crveno, ubio 20-godišnju trudnicu. Barrios je pobjegao s mjesta nesreće, ali se na kraju predao i dobio je svega četiri godine zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barrios je, spomenimo, bio uspješan boksač, ostvario je čak 53 pobjede u karijeri i tek četiri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo