UDARAC ZA SUSJEDE / Talijani će na Euru morati bez jedne od glavnih napadačkih uzdanica

Image
Foto: Profimedia

Za 29-godišnjeg napadača i suigrača hrvatskog reprezentativca Martina Erlića ovo je bila prva utakmica nakon što je više od mjesec dana proveo izvan travnjaka, zbog ozljede koljena

4.3.2024.
16:49
Profimedia
VOYO logo

Standardni talijanski nogometni reprezentativac Domenico Berardi morat će propustiti ovogodišnje Europsko prvenstvo u Njemačkoj, zbog puknuća Ahilove tetive koje mu je dijagnosticirano nakon što je u 60. minuti nedjeljnog dvoboja s Veronom morao napustiti teren.

Image
OGLASIO SE I ČEFERIN /

HNS osnovao povjerenstvo za analizu spornih situacija: Evo tko se našao u njemu

Image
OGLASIO SE I ČEFERIN /

HNS osnovao povjerenstvo za analizu spornih situacija: Evo tko se našao u njemu

"Pregledi su pokazali da Domenico Berardi pati od potpune rupture Ahilove tetive u desnoj nozi", objavio je talijanski prvoligaš Sassuolo u priopćenju za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 29-godišnjeg napadača i suigrača hrvatskog reprezentativca Martina Erlića ovo je bila prva utakmica nakon što je više od mjesec dana proveo izvan travnjaka, zbog ozljede koljena.

Sassuolo je priopćio da će Berardi biti operiran u utorak, ne navodeći druge pojedinosti oko njegove ozljede ili procjene o tome kad bi se ovaj snalažljivi strijelac i odličan dodavač mogao vratiti na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domenico Berardi je bio jedna od glavnih napadačkih uzdanica novog talijanskog izbornika Luciana Spallettija, koji je nacionalnu momčad preuzeo u kolovozu prošle godine. Debitirao je u seniorskoj reprezentaciji u lipnju 2018. i ukupno skupio 28 nastupa u kojima je postigao osam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je u sastavu reprezentacije koja je 2021. osvojila naslov europskog prvaka, a nastupio je u šest od sedam utakmica koje je Italija odigrala na tom prvenstvu.

Talijani su na Europskom prvenstvu u Njemačkoj smješteni u skupinu B zajedno s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo