HAJDUKOV KIKS GA JE IZBEZUMIO / Kažnjen je i pojedinac koji je bocom u glavu pogodio nogometaša Istre

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Poraz Hajduka nije mu sjeo baš najbolje...

7.9.2023.
16:24
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je proteklog vikenda doživio prvi poraz u novoj sezoni HNL-a i time je završen njegov stopostotni niz. Pogodak vrijedan pobjede Istre na Poljudu postigao je Mateo Lisica u 101. minuti utakmice, a to je izazvalo bijes navijača Hajduka.

Image
DISCIPLINSKE MJERE /

Hajduk dobio najveću moguću novčanu kaznu zbog incidenta nakon primljenog gola

Image
DISCIPLINSKE MJERE /

Hajduk dobio najveću moguću novčanu kaznu zbog incidenta nakon primljenog gola

Naime, prilikom proslave igrača Istre, sa zapadne tribine je doletjela staklena bočica koja je Erika Bjorkandera pogodila u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je objavila priopćenje vezano uz nastalu situaciju:

"Nakon opisanog događaja započeli smo kriminalističko istraživanje, utvrđen je identitet osobe i 40-godišnji muškarac je doveden u službene prostorije radi provođenja istraživanja. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 40-godišnjak 02. rujna 2023.godine oko 23:11 sati na gradskom stadionu Poljud, u natjecateljski prostor bacio staklenu bočicu koja je pogodila 27-godišnjaka koji je zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opisanim ponašanjem 40-godišnjak je ostvario obilježja prekršaja iz članka 4. stavak 1. točka 6. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i danas je uz optužni prijedlog odveden na Općinski prekršajni sud u Splitu".

Zapamtit će taj posjet Poljudu

Također, Slobodna Dalmacija doznaje i detalje kazne koju je dobio navijač. Njemu je izrečena uvjetna kazna od šest mjeseci i u tom roku ne smije počiniti prekršaj iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Ako u roku od šest mjeseci počini takav prekršaj, morat će odslužiti 50 dana zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno je dobio i zabranu odlaska na Hajdukove utakmice u trajanju od dvije godine, uz obavezu javljanja u policijsku postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo