Odlaze zbog tisuću-dvije eura: 'To mi je bilo šokantno'

'Čini mi se da su ova tri tjedna trajala kao tri mjeseca. Derbi s Dinamom, gradski derbi sa Splitom, osvajanje Kupa...', kazao je Hajdukov trener Igor Tudor.

28.5.2013.
18:03
VOYO logo

Tudor je priznao kako je uživao i stekao veliko iskustvo. No, u Hajduku, kao što svi znamo nije sve tako bajno. Blagajna je prazna, klub više nema sportskog direktora. Uz to, Igor Tudor je saznao i bolnu realnost Bijelih.

"Sportski direktor jedan je od najvažnijih ljudi u klubu i normalno je da je problem kada ga nema. Teško se baviti sa svime, imao sam neke razgovore s dvojicom, trojicom igrača, ali oni ne žele u Hajduk. To mi je bilo šokantno, igrači zbog tisuću-dvije eura odlaze u sredine u koje prije pet ili deset godina ne bi otišli. Hajduk nema novca, prisiljen je prodavati, u takvoj situaciji teško je razmišljati o pojačanjima. Četiri-pet klubova iz lige trenutačno su u boljoj financijskoj situaciji. Uvijek se nadamo da će netko, kada ga zove Hajduk, dotrčati, ali toga više nema. Nama treba zadnji vezni i napadač koji će dati 20 golova u sezoni", zavapio je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ništa, Igor Tudor barem zna koliko će igrača voditi na pripreme.

"Na pripreme u Sloveniju vodit ću 23 igrača i tri vratara. Sigurno se priključuje Josip Bašić, kapetan U-17 reprezentacije, tu je i Luka Lučić, koji je protiv Dinama solidno odigrao lijevog bočnog", zaključio je trener Hajduka u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo