'ZAŠTO NE SRBE' / Igor Pamić za Net.hr: 'Želja naših susjeda da igraju s Hrvatskom dovoljno govori koliko su oni još uvijek opterećeni nama'

Image
Foto: Pixsell

Igor Pamić prokomentirao nam je želju Srba da u grupi u Ligi nacija igraju s elitnom Hrvatskom

8.2.2024.
13:39
Pixsell
VOYO logo

Igor Pamić, nekadašnji reprezentativac Hrvatske i dobar nogometaš, danas trener Karlovca, poznat je i kao onaj koji nema dlake na jeziku i koji uvijek kaže ono što i misli.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je jedan od najcijenjenijih i najzahvalinijih sugovornika, baš zato što ne zamata odgovore u celofan, niti plasira neke političke korektne i populističke odgovore.

Nego, kaže ono što misli, kako smatra da je... pa kome pravo, a kome krivo. Okrenuli smo njegov broj kako bi nam prokomentirao želju Srba da danas na ždrijebu skupina Lige nacija, za novu sezonu koja kreće nakon EP-a u Njemačkoj, izvuku upravo Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia
Image
'DOLAZE NOVI KLINCI' /

Goran Vlaović za Net.hr: 'Ova Liga nacija donijet će Hrvatskoj stvaranje nove ravnoteže nakon Luke'

Doprvaka Lige nacija, aktualnu treću reprezentaciju svijeta, drugu sa SP-a 2018. u Rusiji, treću sa SP-a u Francuskoj 1998.

Reprezentaciju koja spada u sam europski i svjetski vrh, koja posjeduje kvalitetu o kojoj mnogi mogu samo sanjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koja ima kult i čiji igrači ginu na terenu za svoju domovinu, kao što su branitelji ginuli u Domovinskom ratu da bi, između ostalog, mi danas i uživali u nogometu kojeg igraju naši majstori, da bi bili slobodni i imali državu...

"Zašto ne Srbiju u grupi s Hrvatskom? Na kraju krajeva, mi se ne trebamo opterećivati. Imamo snagu, moćni smo i ugledni u nogometnom svijetu, imamo reputaciju i mladost. Hrvatska ima svoj kult i identitet, a sa želja naših susjeda da igraju s nama dovoljno govori koliko su oni još uvijek u podređenom položaju, koliko su opterećeni nama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Div iz Žminja je apostrofirao:

"Obračun Hrvatske i Srbije u nogometu bi bio jedan jako dobar dvoboj. I mi i Srbi smo dobri, tehnički jaki, potkovani... ambijent bi bio drugačiji, pripreme za utakmicu bi bile drugačije, frcalo bi i na terenu, ali vjerujem u normalnim okvirima. Nama bi takva utakmica uvijek dobro došla". zaključio je Igor Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakosne skupine Lige nacija

Prva: Španjolska, HRVATSKA, Italija, Nizozemska
Druga: Danska, Portugal, Belgija, Mađarska
Treća: Švicarska, Njemačka, Poljska, Francuska
Četvrta: Izrael, Bosna i Hercegovina, Srbija, Škotska

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo