IBRA OTKRIO U KOJEM ĆE KLUBU NASTUPATI SLJEDEĆE SEZONE: / 'Pregovaramo... Normalno je da me žele, nije to nikakva tajna'

Image
Foto: AFP

Zlatan Ibrahimović bio je napadač mnogih slavnih europskih momčadi

7.11.2018.
10:52
AFP
VOYO logo

Trag je ostavio Zlatan Ibrahimović u svakom klubu u kojem je nastupao, naslove talijanskih prvaka osvajao je s Interom i Milanom (ukupno četiri), slavio je titulu najbolje nizozemske momčadi s Ajaxom (dvaput), u biografiji mu piše da je osvojio naslov u La Ligi sa Barcelonom, a status božanstva imao je i u Paris Saint-Germainu s kojim je četiri puta bio francuski prvak.

Iako je u igrački poznim godinama ovaj bivši napadač švedske nogometne reprezentacije u posljednje se vrijeme kroz medije provlači kao instant-rješenje za napadačke probleme mnogih klubova, pa ga se dovodilo u kontekst jačanja Milana, spominjao se i njegov povratak u Manchester United dok te glasine nije prekinuo menadžer momčadi Jose Mourinho, ali i kao moguće novo ime u svlačionici Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stao na kraj glasinama

Napadač Los Angeles Galaxyja konačno je stao na kraj svim glasinama i javno poručio da razmišlja samo o klubu čiji dres nosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji interes, nije to tajna. Interes stiže iz Europe, ali meni je prioritet Galaxy. Ovdje sam i sretan sam zbog toga. Interes? Toga će uvijek biti, to je normalno. Drugačije je kad sam bio ozlijeđen, kad me nije bilo godinu dana, sad ga sam se vratio, kad sam živ, to ne čudi."

"Pripadam Galaxyju, igrač sam tog kluba. Nikud ne idem. Ako sam dio nekog kluba ondje i ostajem i usredotočujem se na klub i dajem svoj maksimum za njega", veli Ibrahimović koji je ugovorno za ovu momčad MLS-a vezan još godinu dana, ali i otkriva da se već radi na produljenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Produljenje ugovora?

"Pregovaramo. Ja imam svoje želje, oni svoje, no optimist sam. Želio bih biti u mogućnosti boriti se za trofej, nisam ovdje stigao na odmor. Tu sam zbog izazova, želim osjetiti mogućnost da mogu biti najbolji u MLS-u. Moja momčad, ne ja, ja sam najbolji. Želim imati osjećaj da se momčad može nadmetati sa drugima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U klubu znaju što želim, znaju moje prohtjeve i na njima je da rade što žele. Prema meni su bili vrlo dobri, spremni su bili pomoći u svakom trenutku i meni i mojoj obitelji. Imam sa svima dobar odnos pa možemo reći da nisam zabrinut", kazao je Ibrahimović čija je momčad u posljednjoj utakmici sezone propustila priliku za doigravanje u MLS-u.

Onda su krenule i glasine o odlasku i nastavku karijere u Europi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo