HUMMELS O IZBACIVANJU IZ REPREZENTACIJE: / 'Zaslužili smo malo više poštovanja'

Image
Foto: AFP

Stoper Bayerna Mats Hummels osvrnuo se na nedavnu odluku njemačkog izbornika Joachima Loewa o izbacivanju iz reprezentacije

27.3.2019.
18:23
AFP
VOYO logo

Stoper Bayerna Mats Hummels (30) izjavio je da nije ljut na izbornika njemačke reprezentacije JoachimaLoewa, koji se je odrekao njega, te Jeromea Boatenga i ThomasaMüllera.

"I ja radim stvari s kojima drugi ljudi nisu sretni, pa se ne mogu ljutiti na odluke drugih koje se tiču mene. Istina, sva trojica mislimo da smo zaslužili malo više poštovanja, ali shvaćam da je izborniku bilo teško pronaći pravi način da nam obrazloži svoju odluku. Unatoč svemu, osam godina igranja za reprezentaciju bilo je fantastično", kazao je Hummels.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da sam zabio Koreji, prošli bi skupinu...'

Boateng, Hummels i Müller godinama su bili standardni reprezentativci i kostur momčadi koja je 2014. osvojila naslov svjetskih prvaka. Hummels je skupio 70 nastupa za njemačku reprezentaciju, Boateng 76, a Müller 100 nastupa.

Napomenuo je da ima samo jedna stvar za kojom žali, a to se tiče SP u Rusiji, odnosno prilike koju je imao u završnici posljednje utakmice u skupini protiv Južne Koreje. "Da sam tada zabio vjerojatno bi prošli skupinu i sve bi se odvijalo drugačije. Umjesto toga, primili smo dva gola u sudačkoj nadoknadi i ispali smo sa SP-a. O tome sam puno puta razgovarao sa svojim prijateljima i nikako da to izbacim iz glave", dodao je Hummels.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo