ISPUNJENJE SNOVA / Hrvoje Smolčić uoči Super kupa: 'Naježio sam se kad sam pomislio da ću igrati s najtrofejnijim europskim klubom'

Image
Foto: Screenshot - Eintracht web

Želja mi je zaigrati ali naravno treba biti realan, manja je šansa da ću debitirati protiv Real Madrida

10.8.2022.
15:53
Screenshot - Eintracht web
VOYO logo

Večeras od 21 sat nas očekuje utakmica Super kupa u kojem će se susresti osvajač Lige prvaka Real Madrid, te osvajač Europa lige Eintracht Frankfurt. Susret će se odigrati na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju te će se ova dva suparnika sastati prvi put nakon 62 godine.

Uz Luku Modrića među igračima koje će danas biti zanimljivo pratiti je novo pojačanje Frankfurta, Hrvoje Smolčić koji je preselio iz Rijeke u Njemačku u transferom vrijednom 2,5 milijuna eura. Smolčić će biti u kadru za današnji susret protiv Real Madrida nakon što je propustio prvo kolo protiv Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GRAFIKA /

Ovo je sastav u kojem bi večeras Hajduk trebao istrčati protiv Vitorije: Evo tko neće konkurirati za nastup

Image
GRAFIKA /

Ovo je sastav u kojem bi večeras Hajduk trebao istrčati protiv Vitorije: Evo tko neće konkurirati za nastup

"Protiv Dragovoljca u posljednjem kolu HNL-a dobio sam deveti, odnosno treći žuti karton pa mi se računalo za prvo kolo ove sezone. Žao mi je što protiv Bayerna nisam mogao biti barem na klupi, jer još kao dječak navijam za bavarsku momčad. Nadam se da ćemo se protiv Reala malo popraviti jer je utakmica protiv Bavaraca bila baš bolna. Naša je momčad odlična, mislio sam da će biti dobro, a ono masakr. Nema opravdanja za 0:5 na poluvremenu, ali to je Bayern, a na kraju mi nije toliko žao što nisam mogao igrati, barem sam sa strane vidio koja je to razina", rekao je novi stoper Frankfurta za Novi list.

'Sretan sa što sam ovdje, još ako bude koja minuta, nitko sretniji od mene'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah se naježiš kada pomisliš da igraš s najtrofejnijim europskim klubom. Možeš se samo opustiti i uživati u tome. Vjerojatno neću biti u prvih 11, ali drago mi je što ću biti u Helsinkiju. Još ako bude koja minuta, nitko sretniji od mene. Prva utakmica u Eintrachtu protiv Reala… Nevjerojatno. Ponosan sam. To je zasluga igrača iz prošle sezone, ali bilo bi mi drago upisati koju minutu. Ali, velika je čast biti i s druge strane terena protiv Real Madrida".

Nada se dobrom debiju u dresu Frankfurta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želja mi je zaigrati. Naravno, treba biti realan, manja je šansa a ću debitirati protiv Real Madrida, to je malo nerealno, ali nadam se da ću do 22. rođendana ili koji dan iza dočekati tu premijeru i da sve prođe kako treba, da trener i svi ostali budu zadovoljni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo