HRVATSKI STRUČNJAK TRENERSKI JE HIT U BELGIJI: / 'Sve manje pratim hrvatsku ligu jer je postala sve dosadnija i dosadnija'

Image
Foto: AFP

Pomalo iznenađujuću izjavu dao je bivši hrvatski nogometaš

11.5.2018.
23:08
AFP
VOYO logo

Hrvatski trener Ivan Leko nalazi se sve bliže osvajanju belgijskog prvenstva. Njegov Club Brugge u zadnja dva kola ulazi s četiri boda prednosti ispred drugoplasiranog Standard Liegea, a pet ispred trećeg Anderlechta. Na korak do sna, Club Brugge je došao s preokretom i pobjedom od 3-1 protiv Charleroija.

"Kad je jedna ekipa cijelu godinu prva kao što smo mi bili, nije lako igrati pod pritiskom, tako da je jako bilo bitno kako je momčad izreagirala. Nesretno smo primili gol iz penala 1:0 i onda smo mentalno pokazali da smo jako spremni i moćni i ovo je velika pobjeda", rekao je Leko, koji je pravo trenersko otkriće u Belgiji, za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog je vikenda Leko poludio na suce nakon poraza od Anderlechta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVAT POTPUNO POLUDIO ZBOG SUCA: ‘Mrzim nogomet, sve je uništeno’

"To je prvi poraz nakon dvije godine i nakon strašno velike polemike u Belgiji jer smo jako oštećeni za dvije velike pogreške, što se ne smije dogoditi u nogometu, pogotovo video sudac - on im dovoljno vremena, može 5, 6 puta pogledati situaciju", objašnjava Leko kojeg prva HNL pretjerano ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sve manje i manje pratim hrvatsku ligu jer je postala sve dosadnija i dosadnija nažalost umjesto da postane sve bolja i bolja", zaključio je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo