HRVAT POTPUNO POLUDIO ZBOG SUCA: / 'Mrzim nogomet, sve je uništeno'

Image
Foto: AFP, KURT DESPLENTER

Hrvatski trener poludio je na suce nakon kiksa njegove momčadi

6.5.2018.
20:06
AFP, KURT DESPLENTER
VOYO logo

Club Brugge, kojeg vodi hrvatski trener Ivan Leko, izgubio je na gostovanju kod Anderlechta u derbiju belgijske Lige za prvaka 2-1 i tako ugrozio prvu poziciju. Anderlecht je stigao na samo dva boda zaostatka, a u tome su, prema hrvatskom stručnjaku, prste imali i suci zbog kojih je Leko potpuno poludio nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završetku zadnjeg zvižduka uletio je Leko u teren i napao suca.

"Bio sam mlad i naivan trener 11 mjeseci. Uvijek sam prvi branio suce. Nikada nisam rekao nijednu ružnu riječ protiv sudaca. Jer ovo je nogomet, moramo poštovati igru. Ali kada vidim da bi se prvenstvo moglo odlučiti na ovakav način... Meni je osobno ovo jedno od najvećih razočaranja ikad. Zbog jedanaesterca na Vanakenu, Teodorczyk je bio metar u zaleđu kod postizanja gola, imali smo još dvije situacije za jedanaestera", bijesnio je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je trebao biti festival nogometa. Sve je to uništeno. Morate doći u moju svlačionicu i vidjeti vlastitim očima. Ti su momci naporno radili 11 mjeseci i sada su slomljeni. Nakon utakmice mi je netko od sudaca rekao: "Žao mi je treneru". Što ja imam od toga? Što moji igrači imaju od toga? Što naši navijači imaju od toga? Ništa. Jako sam razočaran. Danas mrzim nogomet!"zaključio je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo