KAOS U SUSJEDSTVU, SVI SU U ŠOKU: / 'Cigani, četnici'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Prema pisanju srpskih medija, autobus Crvene zvezde kamenovan je u Terme Čatežu.

22.6.2015.
10:43
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Crvene zvezde pripremaju se za početak nove sezone, a njihove pripreme zasjenio je napad počinitelja na klupski autobus, koji je bio parkiran na parkingu hotela.

Kako su Terme Čatež udaljene od Zagreba svega 30 kilometara, srpski mediji špekuliraju kako su napad izvršili pripadnici Bad Blue Boysa. No, još ništa nije dokazano, i o napadu pripadnika navijačkih grupa se za sad još uvijek samo može špekulirati. Srpske Večernje novosti pišu kako su nogometaši Crvene zvezde u nedjelju imali slobodan dan, koji je u predvečerje završio incidentom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razbijeno staklo na autobusu

Srpski mediji navode kako je nekoliko pijanih zagrebačkih navijača Dinama BBB prvo verbalno napala igrače u Aqua parku, da bi na odlasku razbili prednje staklo na autbusu. Policija je brzo reagirala i uhvatila izgrednike na graničnom prijelazu.

U toku incidenta beogradski nogometaši su se kupali u bazenima u Čatežu, i nisu čuli navodno vrijeđanje osoba koji su im vikali "cigani i četnici". Očevici su kazali slovenskoj policiji kako je jedan od napadača šakom razbio vjetrobransko staklo, a Zvezda će sada podnijeti kaznenu prijavu i tražiti od počinioca na plati štetu na autobusu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo