NA PREKRETNICI / Hoće li se Ancelotti pomiriti s Modrićem? 'Ozljeda ostavlja prazninu'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski kapetan godinama je bio ključna figura u klubu, ali ove sezone ima drugačiju ulogu

1.9.2023.
13:01
Profimedia
VOYO logo

Španjolci su se ponovno raspisali o Luki Modriću. Protiv Athletica, Almerije i Celte na terenu je ukupno proveo manje od sat vremena, no španjolska Marca najavljuje kako bi se status kapetana hrvatske reprezentacije trebao promijeniti već u idućem kolu protiv Getafea.

Image
VELIKA KONKURENCIJA /

Zbog ozljede zvijezde Ancelotti ima priliku izgladiti stvari s Modrićem

Image
VELIKA KONKURENCIJA /

Zbog ozljede zvijezde Ancelotti ima priliku izgladiti stvari s Modrićem

"Sezona nije započela na najbolji mogući način za Luku Modrića, bio je zamjena u tri prvenstvene utakmice koje je do danas odigrao Real Madrid. Situacija se može promijeniti već od ove subote, u utakmici protiv Getafea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda Vinija Jr. ostavlja prazninu u kreativnom polju momčadi, a iako Carlo Ancelotti upravlja širokim rasponom taktičkih opcija Modrićev ulazak u liniju od četiri vezna ili tri vezna čini se kao jedna od najlogičnijih opcija. Hrvat će sigurno iskoristiti priliku ako mu se ukaže...

Luka je produžio ugovor s Realom na još jednu sezonu unatoč vrtoglavoj ponudi iz Saudijske Arabije, dao je prednost ‘posljednjem plesu‘ u Madridu, u momčadi svoga života, iako je znao da će konkurencija biti žestoka. To je bio slučaj u prve tri ligaške utakmice, u kojima je uvijek bio zamjena, a Toni Kroos, njegov vječni suigrač u veznom redu, samo je jednom počeo kao starter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sam Ancelotti je svjestan neobične situacije u kojoj se našao jedan od ključnih igrača u novijoj povijesti Reala, ali odlično poznaje kvalitetu i borbenost Hrvata te računa da će njegov nogomet odvesti momčad do konačnih ciljeva sezone koji su ništa drugo nego osvajanje prvenstva i titule u Ligi prvaka", piše Marca.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo