JEDAN OD NAJBOLJIH / Trebao je biti Ronaldov nasljednik, ali mu se karijera strmoglavila: 'Došlo je vrijeme da idem piti pivo'

Image
Foto: Profimedia

Real ga je dočekao kao predvodnika novih Galacticosa, ali on to nikada nije pokazao na terenu

8.9.2023.
11:36
Profimedia
VOYO logo

Eden Hazard imao je bogatu karijeru i kojoj se može reći da je sve vidio i proživio. Međutim, nekadašnji najbolji igrač Chelseaja i Premier lige sada ima 32 godine i došao je do sutona karijere, a njen kraj je možda bliži nego što je itko očekivao.

Image
'PROFESOROVE' ZAMISLI /

Jakirović koristi reprezentativnu stanku na najbolji način: Povukao neobičan, ali ne i neočekivan potez

Image
'PROFESOROVE' ZAMISLI /

Jakirović koristi reprezentativnu stanku na najbolji način: Povukao neobičan, ali ne i neočekivan potez

Govoreći tijekom pretpremijere dokumentarca "Believe" (Vjeruj), koji će uskoro biti objavljen i fokusiran je na belgijsku reprezentaciju, Hazard je nagovijestio da je na rubu da 'objesi kopačke o klin'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo po malo došlo je vrijeme da uživam u životu sa svojom obitelji i prijateljima, ispijajući nekoliko Jupiler piva", rekla je belgijska zvijezda.

Hazard je trenutno slobodan igrač, a jedina nedavna glasina o njegovoj sljedećoj destinaciji je povratak u Chelsea. No, ako se Hazardove riječi mogu protumačiti, izgleda da je spreman za mirniji život. Napominje da vrijeme dolazi "malo po malo", ali europska sezona već je u tijeku, kao i većina drugih liga diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hazard je sudjelovao u samo 10 utakmica u svim natjecanjima u svojoj posljednjoj sezoni s Real Madridom, prije nego što je Kraljevski kub raskinuo njegov ugovor u lipnju. Njegov boravak u Madridu završio je sa samo sedam ukupno postignutih golova u četiri sezone.

Što se tiče reprezentativnog nogometa, Hazard povukao iz momčadi Belgije nakon razočaravajućeg ispada reprezentacije već u skupini u Katru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je to to za Hazarda, bit će zapisan kao jedan od najtalentiranijih krilnih napadača koje je sport vidio u posljednje vrijeme i jedan od najboljih belgijskih igrača ikada. Osvojio je mnoštvo pojedinačnih i momčadskih nagrada i ostavio neizbrisiv trag u povijesti Lillea i Chelseaja.

Fantastične borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo