Harry Redknapp izazvao novi sukob u Tottenhamu!

Lista Tottenhamovih igrača koji su imali ili imaju problema sa šefom momčadi sve je duža.

23.3.2011.
8:39
VOYO logo

Nizozemac je u prošlom kolu zamijenjen 18 minuta prije kraja susreta protiv West Hama (0:0), ali umjesto odlaska na klupu, nezadovoljan je produžio direktno u svlačionicu. Taj je potez jako naljutio trenera Harryja Redknappa.

"To mi se nikako nije svidjelo. Ako si dio momčadi, onda trebaš ostati na klupi i pogledati utakmicu do kraja. Razgovarat ću s njim o tome", najavio je trener Tottenhama, ali svojeg najboljeg strijelca (12 golova ove sezone) nije uspio uhvatiti u četiri oka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafael van der Vaart je odmah nakon dvoboja sa Čekićarima napustio London otišao u Nizozemsku na okupljanje reprezentacije uoči kvalifikacijskog dvoboja protiv Mađarske.

Kratko je uspio prokomentirati da će se" cijeli slučaj ispuhati do njegovog povratka", no ipak je naglasio kako nije zadovoljan svojom situacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitam da je Harry Redknapp htio razgovarati sa mnom, ali moramo sam otputovati u Nizozemsku, pa se nismo vidjeli. U Tottenhamu ne bi trebali biti ljuti na mene, pa istu sam stvar napravio i u Ligi prvaka protiv Milana", izjavio je Van der Vaart za nizozemski De Telegraaf.

"U dobroj sam formi i stvarno mislim da te Redknappove izmjene nisu potrebne. Volim igrati svih 90 minuta, ali u Tottenhamu je to prava rijetkost", dodao je nezadovoljni Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102250801006 arti-201102070791006 arti-201010100343006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo