GRIEZMANN PRIZNAO O ČEMU JE RAZMIŠLJAO KAD JE RUŠIO VATRENE: / 'Kad sam krenuo u glavi mi je bilo...'

Image
Foto: AFP

Francuska je u finalu Svjetskog prvenstva svladala Hrvatsku 4-2

7.9.2018.
20:57
AFP
VOYO logo

Taj 15. srpanj 2018. godine dugo će biti veličan kao dan u kojem je hrvatski nogomet ispisao najljepše stranice svoje povijesti premda će mnogi i pamtiti da je tog dana izabrana vrsta koju vodi Zlatko Dalić odigrala i možda najbolju utakmicu na Svjetskom prvenstvu i upisala jedini poraz na turniru. Kako bilo, toga dana na travnjak stadiona Lužnjiki u Moskvi istrčali su igrači Hrvatske i Francuske u borbu za naslov svjetskog prvaka, a pobjedu rezultatom 4-2 upisali su igrači Didiera Deschampsa.

U razgovoru za L'Equipe kojem je priznao da je bilo teško odbiti Barcelonu koja ga je htjela dovesti u svoje redove, Antonine Griezmann je objasnio zašto smatra da zavrjeđuje biti u najužem krugu kandidata za najboljeg nogometaša svijeta, a prisjetio se i nekih trenutaka koji su mu obilježili karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Previše to boli'

Primjerice, promašenog jedanaesterca u finalu Lige prvaka protiv Reala 2016. (kod rezultata 1-0 za suparnika), ali i pogođenog u finalu Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske (kod rezultata 1-1). Priznao je, prenosi Marca dio tog razgovora, što mu je u trenutku udarca s bijele točke u Moskvi prolazilo kroz glavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomislio sam na onaj promašeni jedanaesterac protiv Real Madrida u finalu Lige prvaka. Krivio sam se. Trebao sam tada biti mirniji, ali nisam bio toliko iskusan. Previše to boli!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo