FIORENTINA SE OČITOVALA O KALINIĆU I BADELJU: / 'Svjesni smo što moramo napraviti ove zime'

Image
16.1.2017.
10:52
VOYO logo

Na neka od njih, premda ne i direktno, odgovorio je izvršni predsjednik kluba Mario Cognigni čije riječi prenosi nogometni portal Goal.

"Talijanska se liga promijenila, sada je potpuno drugačija u odnosu na prije četiri-pet godina. Fiorentina se prva od svih klubova priviknula na financijski fair-play, sada ga se svi moraju pridržavati. Mi puno ulažemo u mlade igrače, tu imamo pravo bogatstvo. Evo, uskoro ćete vidjeti 17-godišnjeg slovenskog veznjaka Valenčiča, to je naša velika nada. Mi moramo na vrijeme prepoznati mlade igrače, pa pametno ulagati u njih. A naravno, ti nam se transferi moraju uklapati i u financijsku priču", započeo je Cognigni i mislima stigao do Kalinića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo što moramo napraviti ove zime, nećemo i ne smijemo oslabiti svoju momčad. Nikola Kalinić? Tu posljednjih dana nema konkretnih pomaka. Naše su misli sasvim jasne; ne želimo oslabiti svoju momčad, ali u isto vrijeme više ne smijemo ulagati u igrače, a da nam se to financijski ne vrati. Proteklih godina u takvim situacijama nismo bili dobri, pogledajte slučajeve Giuseppea Rossija i Marija Gomeza. Puno smo uložili u te igrače, na kraju nam se nisu financijski isplatili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KALINIĆ BLIZU ODLASKA: /

'U sljedećim danima očekujemo još ponuda'

Image
KALINIĆ BLIZU ODLASKA: /

'U sljedećim danima očekujemo još ponuda'

Budući da se kroz talijanske medije spominje ponuda Kineza u iznosu od 45 milijuna eura, a Kalinić je, vjeruje se, plaćen osam puta manje, u isplativost tog posla nema sumnje. Upitno ostaje koliko bi patila momčad za koju je Vatreni napadač postigao trinaest pogodaka ove sezone.

Također, učestalo se u kontekstu odlaska iz kluba spominje i veznjak Milan Badelj pri čemu se kao njegovo buduće odredište najčešće spominje Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, baš sam se neki dan na utakmici na tu temu šalio s Adrianom Gallianijem. Malo je komplicirano raditi transfere u zimskom prijelaznom roku, a opet vam ponavljam isto. Mi ne želimo oslabiti našu momčad, vjerujemo u ovu ekipu. Sigurno smo kako s kvalitetnim i kontinuiranim radom ova momčad može dodatno napredovati", kazao je na tu temu Cognigni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo