Svi se poklonili legendi: 'Fantasticno si sluzio nogometu'

Mnoge legende Manchester Uniteda javile su se povodom objave Ryana Giggsa o odlasku u igracku mirovinu, kako bi se u potpunosti mogao posvetiti duznosti asistenta novom menadzeru Louisu van Gaalu.

20.5.2014.
12:16
VOYO logo

Sir Alex Ferguson, koji je potpisao Giggsa na njegov 17. rodendan i ucinio ga najtrofejnijim nogometasem u povijesti Manchester Uniteda, pohvalio je ''fantasticnu karijeru'' velskog nogometasa.

"Kakva fantasticna karijera, s obzirom na broj utakmica koje si odigrao, trofeja koje si osvojio, pomoc koju si pruzio mladim ljudima u klubu i pomoc koju su pruzio meni i mom trenerskom osoblju", stoji u Fergusunovoj video-poruci zahvale Giggsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fantasticno si sluzio nogometu, ali, sto je jos vaznije, cudesno si sluzio Manchester Unitedu. Svi smo ponosni na tebe, navijaci Manchester Uniteda te vole", obratio se Giggsu bivsi suigrac David Beckham, dok je jedan drugi bivsi suigrac, Gary Neville, izrazio sumnju da ce netko uspjeti nadmasiti Giggsov ucinak od 13 naslova prvaka u Premierligi, dva trofeja u Ligi prvaka, tri u FA Cupu i dva u Liga Cupu.

//www.youtube.com/embed/1s6hVsJBTKo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bravo za sve sto si ostvario u ovom klubu. To su prekrasna postignuca. Ne vjerujem da ce itko biti u prilici nadmasiti tvoje uspjehe", porucio je Neville velikom Velsaninu.

Pocast Giggsu odao je preko svog sluzbenog Twitter-profila i predsjednik Medunarodne nogometne organizacije Sepp Blatter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ryan Giggs je otisao u igracku mirovinu. Izvanredna karijera odanog, legendarnog majstora Manchester Uniteda. 963 utakmice. 34 trofeja. 1 klub'', stoji u Blatterovoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo