ČVRSTA RUKA / Ekscentrični Sopić potezima razljutio pojedince pa poručio: 'Neki se šeću, to se neće događati'

Image
Foto: Pixsell

Prva reakcija trenera Rijeke, koji je nakon 20 minuta igre izvadio Veigu koji se baš naljutio pri izlasku s terena. Kasnije je Djouahru ubacio, pa nakon 20 minuta vratio na klupu.

27.8.2023.
23:40
Pixsell
VOYO logo

Vodeći pogodak za Dinamo postigao je Marko Bulat u 37. minuti na asistenciju Brune Petkovića. U 84. minuti Petković je postao i strijelac, kad je iskoristio kazneni udarac za 2-0. U 90. minuti Marco Pašalić je iz slobodnog udarca, uz pomoć Luke Menala, svladao Nevistića za konačnih 2-1.

Image
PRVE REAKCIJE /

Jakirović dobivao salve uvrede za vrijeme davanja izjave: 'To je nogometni folklor'

Image
PRVE REAKCIJE /

Jakirović dobivao salve uvrede za vrijeme davanja izjave: 'To je nogometni folklor'

Šest dana otkako je napustio Rijeku i odlučio preuzeti vođenje Dinama, Sergej Jakirović je dobio priliku svoju novu momčad suprostaviti onoj koju je slagao za tekuću sezonu. Poput Jakirovića, i suparnički trener Željko Sopić je u derbiju debitirao na klupi novog kluba u HNL-u, nakon utakmice je za Max Sport rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo imali neku ideju, samo smo htjeli odgovoriti Dinamu. Od prve minute osjetio se manjak energije, imali smo neke igrače za koje sam očekivao da će podići taj nivo, ali to od njih nisam dobio. Svejedno mi je gubim li 1:0 ili 3:0 ako ne dobijem ono što sam htio. Mi, doduše, nismo naučili da ovakav ritam ovih utakmica, Lille pa sada Dinamo, dečkima ništa ne zamjeram, samo se nadam da će ubuduće biti bolje. Stvorili smo neke prilike sa 16 metara - kad sam ja igrao, to se smatralo šansom, a danas se ne čini tako, no nema veze", priča i nastavlja:

"Nešto se tu pitalo i Dinamo. Postoje treneri koji se pomire s porazom, ja nisam takav. Ja ne mogu gledati da neki po terenu pate, a drugi se šeću. Ja, dok sam trener Rijeke - to se neće događati. Moram reći da su neki igrali konstantno zadnje tri utakmice, razmišljali smo kome ćemo dati priliku jer smo tanki s kadrom. Za četiri dana imamo jako bitnu utakmicu, bit će puna Rujevica i motivacije ne bi smjelo faliti. Na kraju krajeva Dinamo je bio bolji i treba im čestitati. Okrećemo se sljedećem susretu, mi ćemo napraviti sve da prođemo Lille, a s ovakvim navijačima mislim da su nam šanse 50-50."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo