SLAVENE, PAZI ŠTO RADIŠ: / Bilić svojom odlukom još jednom razočarao navijače West Hama!

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić još jednom je razočarao navijače West Hama. Nakon remija 2:2 protiv Astre Giurgiu, na uzvrat 3. pretkola Europske lige u četvrtak, odlučio je povesti - rezervnu momčad!

5.8.2015.
20:09
AFP
VOYO logo

Veći dio prve momčadi ostat će u Londonu i pripremati se za početak sezone u Premier ligi, dok će druga momčad, sastavljena uglavnom od mlađih igrača, predstavljati West Ham u Rumunjskoj.

Arsenal je važniji od Astre

Čekićari u nedjelju gostuju kod Arsenala na Emiratesu, a Bilić je procijenio da se glavni igrači trebaju koncentrirati na taj dvoboj. Od standardnih igrača iz prvih 11, protiv Astre u uzvratu će zaigrati tek Kevin Nolan i Carl Jenkinson, koji ionako neam pravo nastupa u 1. kolu Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U uzvratu će igrati izmijenjena momčad, ali to je oduvijek bio dio plana. Liga počinje u nedjelju, čeka nas teško gostovanje kod Arsenala, to je prioritet. Bilo bi gotovo nemoguće igrati u četvrtak u Rumunjskoj, a onda punom snagom protiv Arsenala", kazao je Bilić.

West Ham se provukao protiv Birkirkare

West Ham je u prvoj utakmici ispustio prednost od 2:0, Astra je uspjela izjednačiti nakon što je domaćin imao igrača manje, a i sam Bilić je isključen u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštujemo suparnika, vjerujem da i s mladom momčadi možemo izboriti prolaz. Možemo li pobijediti. Naravno, pa zašto smo uopće ovdje", odgovorio je Bilić.

West Ham se u prošlom kolu provukao protiv malteške Birkirkare na jedanaesterce, a sad mu "visi" prolaz protiv rumunjske Astre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo