DVA LICA SUSRETA NA ETIHADU: / Guardiola objasnio što je rekao sucu na poluvremenu, Klopp komentirao i Romu

Image
Foto: AFP

Guardiola je čestitao Liverpoolu na prolazu u sljedeću fazu natjecanja.

11.4.2018.
9:24
AFP
VOYO logo

Manchester City nije uspio napraviti čudo i izboriti polufinale Lige prvaka. U uzvratnoj utakmici momčad Pepa Guardiole bolje je krenula u susret, povela golom Gabriela Jesusa, ali Liverpool je dalje uspio sačuvati praznu mrežu, a u nastavku utakmice zabiti i dva gola te s dvije pobjede zaključiti ovaj četvrtfinalni okršaj.

Katalonac je drugi dio bio na tribinama

Trener Cityja bio je i isključen na poluvremenu nakon što je prigovorio sucu zbog nepriznatog gola Sanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KLOPP JOŠ JEDNOM NADMURDIO GUARDIOLU: Liverpool slavio i u uzvratu u Manchesteru te zasluženo ide u polufinale

"Rekao sam mu da je to bio gol, da je Milner dodao do Sanea i da je to čisti gol, ali zbog tog me je isključio. Bilo bi drugačije da smo na poluvrijeme otišli s 2-0. Nisam ga uvrijedio, samo sam mu rekao: 'Mateo, gol je.' Želim čestitati Liverpoolu i nadam se da će obraniti engleski nogomet u polufinalu. Oni su vrhunski tim i imaju vrhunskog menadžera. Zaslužili su plasman u sljedeću fazu", rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redsi su u prvom poluvremenu primili samo jedan gol, a u drugom su zabili preko Mohameda Salaha i tada je sve bilo lakše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam im na poluvremenu da će se sve promijeniti ako uspijemo dati gol", rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp nakon pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp sretan

NEKOLIKO REKORDA SRUŠENO U VELIKOJ VEČERI REDSA: Dinamični dvojac Liverpoola je jednostavno nezaustavljiv

"To je bilo jasno. Preuzeli su rizik s postavom, bio bih nervozan da je na poluvremenu bilo 3-0, ali i tada bismo imali šansu", rekao je njemački stručnjak. "Prvo poluvrijeme smo nekako žalilo zbog tog gola, vodili sitne borbe. To je stav koji ne smiješ imati. Moraš se tako postaviti da rivalu bude jasno da te mora ubiti ako želi loptu", objasnio je Klopp te prokomentirao i pobjedu Rome nad Barcelonom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulazio sam u svlačionicu nakon dvoboja kada mi je netko rekao što se dogodilo. Mislio sam da se šale. Veoma poštujem Romu, ostali su bez Salaha pa sada došli do polufinala Lige prvaka."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo