VESELJE U SJENI VELIKOG PORAZA HNS-a: / Djeca i pjesma dočekali Vatrene

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je s pripremama za posljednja dva eurokvalifikacijska dvoboja protiv Bugarske i Malte.

5.10.2015.
20:05
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik i Vatreni imaju misiju plasmana na EURO 2016. godine, a nakon okupljanja u zagrebačkom hotelu As, na Hitrec-Kacijanu odradili su i prvi trening. Na treningu ih je dočekalo oko 700 djece iz zagrebačkih osnovnih škola, kao i fanovi s Facebooka kojima je HNS dodijelio vaučere za otvoreni trening. Sve je izgledalo poprilično veselo, pozitivno, iako situacija oko reprezentacije nije niti malo idealna. Hrvatska nogometna javnost je, nakon izbora Čačića za izbornika nacionalne vrste, Vatrenima okrenula leđa.

Image
CIRK /

US U HNS-u! Čačić iz Vatrenih izbacio hajdukovca, a pozvao dinamovca

Image
CIRK /

US U HNS-u! Čačić iz Vatrenih izbacio hajdukovca, a pozvao dinamovca

Kako je Čačić bivši trener Dinamove filijale Lokomotive i čovjek od velikog povjerenja neformalnog vladara hrvatskog nogometa Zdravka Mamića, sad je postalo još jasnije, ako čak i nije dobilo svoju konačnu javnu potvrdu, kako je nacionalna selekcija postala NK Filijala, te kako ju vode ljudi koje hrvatski navijači ne podržavaju i koje krive za loše stanje u hrvatskom nogometu i loš imidž reprezentativne vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://net.hr/sport/nogomet/pocela-akcija-bugarska-malta-vatreni-odradili-trening-na-hiterc-kacianu/#1

Dječji smijeh okupan lošom situacijom oko reprezentacije

Najlošiji od osamostaljenja Hrvatske. Diljem Hrvatske poziva se na bojkot, navijači šalju poruku kako neće više bodriti Vatrene, kafići stavljaju poruke na vrata kako se u njima više ne gledaju utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, a u tako lošoj atmosferi Hrvatska lovi EURO 2016. Naša Hrvatska. Ili njihova. Procijenite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Ante Čačić šalje poruku kako poziv na bojkot i okretanja leđa repki njima je samo motiv za svoj konačni cilj Francuska 2016., i dok se osnovnoškolci veselo druže sa svojim junacima, što i trebaju jer nema ljepše od dječje radosti na licu, naši nogometaši danas su se pojavili na Hitrec - Kacijanu u punom sastavu, a trening su uobičajenim intenzitetom započeli svi osim napadača Juventusa Marija Mandžukića, koji je zbog ozljede bedrenog mišića trenirao odvojeno od momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić, Modrić i Badelj trenirali odvojeno

Pjesme i slogani podrške Hrvatskoj odzvanjali su Kacijanom, a igrači su odrađivali sve zacrtano od strane Čačića i njegovog stručnog stožera. Vrijedi istaknuti kako su neki igrači poput Nikole Kalinića, Milana Badelja i Luke Modrića, koji su jučer igrali naporne utakmice, radili u teretani po posebnom programu.

Prvi trening Ante Čačića u ulozi izbornika "kockastih" pratio je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker koji od nedavno ima novi hobi, a to je uzimanje mobitela predstavnicima medija. Vrijedi istaknuti i to kako je HNS danas zabranio novom članu Čačićevog stručnog stožera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/e2Xz5ZtmUOV

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo