Div iz Tomislavgrada ne želi Mamića za menadžera!

7.6.2011.
11:11
VOYO logo

Nogometna priča stasitog Duvnjaka Ivana Krstanovića počela je prije dvadesetak godina u omladinskom pogonu HNK Tomislava. Popo, kako ga zovu najbliži prijatelji, i u tom je razdoblju bio izrazito razvijeniji od svojih vršnjaka, a nerijetko su ga svi doživljavali kao košarkaša.

Mnogi su ga pitali zašto se ne okuša u drugom sportu. No, ljubav prema nogometu bila je - na prvi pogled. Do najsretnijeg dana u životu, kako je opisao potpisivanje ugovora s Dinamom, 28-godišnji Krstanović je prošao mnoga iskušenja, koja je svladavao uz pomoć najbliže rodbine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac Jozo sve je prepustio rodbini, imao je bezgranično povjerenje u Iliju i Ivana Krstanovića, braću koja su sve vrijeme bila uz novog Dinamova napadača. Odgajanom u skromnom duhu, Krstanoviću se nikamo nije žurilo. Znao je da će doći trenutak kada će dosegnuti zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igram u životnoj formi. Imam osjećaj da mogu sve što poželim s loptom. Sada sam sazrio i kao osoba. Prošao sam sve, od livada i kaljuža treće lige pa do ozbiljnog nogometa kakav mislim da sada mogu igrati. Nisam se opterećivao brzim usponom, poput nekih. Znao sam da koliko god se brzo afirmiram, isto tako brzo mogu i potonuti i nestati. A to nikada nisam želio", kaže Krstanović.

Zbog sličnog stila i fizičkih predispozicija nerijetko ga uspoređuju s Peterom Crouchom. Zbog 196 centimetara visine logična je njegova dominacija u skok-igri, iako za sebe kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najjača strana mi je tehnika".

Vidjet ćemo hoće li to dokazati i u Dinamu. U Zagrebu je ove sezone zabio 19 golova, u HNL-u, pokazao se kao siguran egzekutor, a imat će tri godine da svoje kvalitete potvrdi u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Transferi godine

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201106061106006 arti-201106050241006 arti-201106050265006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo