'PONOSAN SAM' / Dinamu je pobjeda skliznula kroz prste, a trener Đulvat rekao je samo jedno: 'Ne znam koji sport to može pružiti'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U pitanju je bila utakmica drugog kola skupine 5, a prolaz među 16 najboljih Lige prvaka ostvarit će samo pobjednik skupine

25.10.2023.
23:35
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvak Futsal Dinamo došao je na rub ispadanja u Glavnoj rundi futsalske Lige prvaka nakon što je u Zagrebu poražen od poljske Lubawe 7-9.

Image
ODLIČNE VIJESTI /

Zlatka Dalića ovo bi posebno moglo razveseliti: Vatreni se nakon mjesec dana od ozljede vratio na travnjak

Image
ODLIČNE VIJESTI /

Zlatka Dalića ovo bi posebno moglo razveseliti: Vatreni se nakon mjesec dana od ozljede vratio na travnjak

U pitanju je bila utakmica drugog kola skupine 5, a prolaz među 16 najboljih Lige prvaka ostvarit će samo pobjednik skupine. Trenutačno Lubawa ima četiri boda, a Futsal Dinamo tri, no ispred Poljaka je još samo utakmica protiv švedskog Örebra, najslabije momčadi u skupini, zbog čega su došli na mali korak do prolaska dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/7adf339e-6844-11ee-8ea3-c61e23d3c84f/original

Trener Dinama Matija Đulvat opisao je atmosferu u dvorani, ali i koliko je ponosan na zagrebačke dečke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je neutralan gledatelj uživao jer ne znam koji sport može pružiti ovo što se dogodilo u dvorani, iako rezultat nije išao na našu stranu. Od prve minute krenuti s 0:5 nije lako, ali ono što je ekipa pokazala, da minutu prije kraja dođeš u samo gol zaostatka, ja mogu samo biti ponosan na svoje dečke", rekao je Đulvat pa dodao:

"Na poluvremenu je bio plan da ne odemo na ho-ruk, dvadeset minuta u futsalu je jako puno. Rekli smo da idemo gol po gol i na kraju smo, eto, imali takvu završnicu. Osjetila se kod njih i nervoza svakim našim golom i znao sam da imamo realne mogućnosti da stignemo rezultat. Kad gledam sve, Titograd je odigrao rutinsku utakmicu protiv Šveđana i sigurno da se neće predati. Ali mi idemo po pobjedu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamu sada treba pobjeda nad Titogradom, ali i da Lubawa izgubi od, trenutno zadnjeg na ljestvici, Örebra.

Spektakularni FNC 13 na rasporedu je 4. studenoga, a revanš Croate i Vase usred Beograda pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo