ODLIČNE VIJESTI / Zlatka Dalića ovo bi posebno moglo razveseliti: Vatreni se nakon mjesec dana od ozljede vratio na travnjak

Image
Foto: profimedia

Ono što bi hrvatske navijače moglo razveseliti je povratak jednog od Vatrenih na teren

25.10.2023.
23:05
profimedia
VOYO logo

U skupini E Feyenoord je pred svojim navijačima u Rotterdamu svladao rimski Lazio 3-1. Time je nizozemski prvak na ljestvici preskočio Lazio i privremeno zasjeo na tron. Ima šest bodova, po četiri imaju Lazio i madridski Atletico koji ima utakmicu manje. Celtic je posljednji bez bodova.

Ono što bi hrvatske navijače moglo razveseliti je povratak jednog od Vatrenih na teren. Naime, nakon teške ozljede na travnjak se vratio hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/7adf339e-6844-11ee-8ea3-c61e23d3c84f/original

U igru je ušao u 79. minuti, a to mu je bio prvi nastup još od 19. rujna ove godine. Tada je u prvom kolu Lige prvaka protiv Celtica, teško ozlijedio skočni zglob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetimo se, nakon što je krivo doskočio u bolovima je na nosilima morao biti iznesen s travnjaka, a to je ugrozilo njegove šanse za sudjelovanjem na utakmicama Hrvatske protiv Walesa i Turske.

Ivanušec je u Feyenoord stigao ljetos iz Dinama za 9.6 milijuna eura, a odmah pri dolasku postao je standardni član prve postave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni FNC 13 na rasporedu je 4. studenoga, a revanš Croate i Vase usred Beograda pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo