DINAMOVAC MEĐU NAJMLAĐIMA U POVIJESTI: / 'O tome sam sanjao otkad sam bio mali'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Dinamovi nogometaši otputovali su u utorak u Francusku gdje ih dan kasnije očekuje prva utakmica u skupini H Lige prvaka protiv Lyona.

13.9.2016.
13:11
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Modri na okršaj protiv francuskog doprvaka odlaze nakon iznenađujućeg domaćeg poraza od Osijeka (0-1) u hrvatskom prvenstvu. Svi su u klubu, međutim, uvjereni da taj poraz neće ostaviti traga.

'Lyon je u težoj poziciji'

"Pripremali smo se za Lyon i bez obzira na poraz s Osijekom, krenuli smo odmah dalje. Lyon je zbog svojih rezultata u težoj poziciji nego mi, ali to je možda i opasnije za nas. Izgubili su dvije utakmice zaredom i sigurno im neće biti lako. Imali smo jučer pozitivnu atmosferu na treningu i vjerujem da će igrači dobro odgovoriti sutra", rekao je uoči ukrcavanja u zrakoplov Dinamov trener Zlatko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je posljednji put protiv Lyona igrao prije pet godina kada je u zadnjem kolu grupne faze doživio pravi debakl (1-7) na svome Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dat ćemo sve od sebe i idemo po dobar rezultat u Francusku. Imam visoko mišljenje o Lyonu i respektiram ga, ali ne razmišljam o onome što je bilo prije pet godina. Mislim da imamo pozitivnu situaciju i da, između ostaloga zbog njihove nestabilnosti, možemo tražiti pozitvan rezultat", dodao je Kranjčar.

Image
DINAMOVA SRAMOTA KOJA I DANAS BUDI SUMNJU: /

'Bilo je tu svega...'

Image
DINAMOVA SRAMOTA KOJA I DANAS BUDI SUMNJU: /

'Bilo je tu svega...'

Bez Antolića i Matela

Loša je vijest za Dinamova stratega da je u Zagrebu ostao ozlijeđeni kapetan Domagoj Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Antolić je ozlijeđen i neće biti s nama, kao niti Matel. Pivarić nam se vratio i nadam se njegovom dobrom izdanju. Trebao bi nam donijeti pozitivu. Šemper je na golu, on je naš prvi vratar, a imam zadovoljstvo imati i kvalitetnog Livakovića u momčadi. Što se tiče sastava, ne mogu vam sve otkriti", zaključio je popularni Cico.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Josip Pivarić

Lijevi bek Josip Pivarić uoči odlaska u Francusku nije krio optimizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujemo tešku utakmicu, svjesni smo kvalitete Lyona. Sportski je nadati se, izazivamo i sreću koja nam je potrebna za dobar rezultat. Vjerujemo u naše zajedništvo i dobru igru. Ako se poklope neke stvari, možemo postići dobar rezultat", istaknuo je Pivarić.

'Imamo šanse'

Adrian Šemper (18) u srijedu će postati četvrti najmlađi vratar koji je zaigrao u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Ovo je najbolji mogući osjećaj. Otkad sam bio mali, sanjao sam o ovom trenutku i jako sam sretan. Trebamo iskoristiti priliku i dati sve od sebe protiv Lyona, ali i u svim utakmicama Lige prvaka. Čast mi je biti na vratima Dinama, neće nam biti lako, ali ako damo maksimum, imamo šanse napraviti dobar rezultat", poručio je mlađahni čuvar mreže.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo