VATRENI NAPUŠTA MAKSIMIR? / Dinamo ovoga ljeta ostaje bez prve zvijezde i najboljeg igrača. Oršića navodno naganjaju čak četiri kluba iz Premiershipa

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Što se tiče njegove zamjene, Dinamo ima već spremnog Antonija Marina koji je ove sezone oduševio na posudbi u Šibeniku

26.5.2022.
8:25
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji igrač Dinama i hrvatski reprezentativac, Mislav Oršić, trebao bi ovoga ljeta, prema svemu sudeći, napustiti Maksimir. Oršić je još zimus trebao preći u Burnley koji je nudio Dinamu deset milijuna eura, ali dogovorio se s klubom da ostane, valjda do kraja sezone, i potpisao je novi, unosniji, ugovor.

Dinamo je zahvaljujući njemu i njegovih devet golova u drugom dijelu sezone, pogotovo protiv Hajduka, Rijeke i Osijeka, osvojio naslov i čisto sumnjamo da bi bilo tako da je Vatreni otišao zimus. Ipak, sada klub mora biti fer i omogućiti mu životni transfer, a ponuda navodno ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Oršić je, kako tvrde Sportske novosti, trebao ovoga ljeta preći u Burnley, ali samo ako klub ostane u Premiershipu. Nisu uspjeli izboriti ostanak u elitnom rangu engleskog nogometa i to znači da Oršić ipak neće karijeru nastaviti u Burnleyju. No, SN tvrdi da bi ipak mogao preseliti na Otok.

Oršića navodno potražuju čak četiri kluba iz Premiershipa! Ponude bi trebale početi stizati iza 15. lipnja, a u Maksimiru navodno neće blokirati transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče njegove zamjene, Dinamo ima već spremnog Antonija Marina koji je ove sezone oduševio na posudbi u Šibeniku i već se govori da bi on mogao biti "novi Oršić".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo