RASPISALI SE / Dinamo ostavio Španjolce u šoku: 'Tko zna koje je ovo po redu razočaranje za njih...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ispadanje Betisa od Dinama odjeknulo je u španjolskim medijima koji su s puno pažnje pratili uzvrat i ne skrivaju svoje razočaranje

22.2.2024.
21:31
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je izborio osminu finala Konferencijske lige Konferencijske lige nakon što je s ukupnh 2:1 izbacio Betis. U pvoj utakmici u Španjolskoj Plavi su slavili 0:1, a uzvrat u četvrtak završen je rezultatom 1:1 pa su Španjolci, koji su u ovaj dvomeč ušli kao veliki favoriti, ispali iz Europe. Betis je na Maksimiru poveo u 39. minuti pogotkom Bakambua, a Dinamo je izjednačio u 56. minuti pogotkom Kaneka.

Image
IZBACILI FAVORITA /

Pobjeda Dinama odjeknula u susjedstvu: 'Plavima regija može samo zavidjeti i aplaudirati'

Image
IZBACILI FAVORITA /

Pobjeda Dinama odjeknula u susjedstvu: 'Plavima regija može samo zavidjeti i aplaudirati'

Ovaj neuspjeh Betisa odjeknuo je u španjolskim medijima koji su s puno pažnje pratili uzvrat i ne skrivaju svoje razočaranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Betis je eliminiran iz Konferencijske lige nakon što je remizirao 1-1 u Hrvatskoj protiv zagrebačkog Dinama u uzvratnoj utakmici. Zeleno-bijeli su trebali nadoknaditi 0-1 iz prve utakmice, a iako su prije poluvremena uspjeli izjednačiti sjajnim golom Bakambua, pogodak Kaneka bio je zaslužan za tko zna koje po redu razočarenje u europskim natjecanjima za momčad koja ne može pronaći način da dođe do završne faze", piše Marca, a AS naglašava:

"Pellegrinijeba ekipa razočarala je u Zagrebu i ispala iz Europe. Betisov san u Konferencijskoj ligi trajao je koliko i Cédric Bakambu na maksimirskom terenu. Gol napadača pokrenuo je Pellegrinijevu momčad, a drugo poluvrijeme potvrdilo je višestruke nedostatke koje je ekipa pokazala prije sedam dana. Bakambu je zabio i zamijenjen je na poluvremenu zbog ozljede, a ono što se zatim dogodilo ponovno je dovelo Betis u kaos. Dinamo je svladao zeleno-bijele i izborio remi koji je bio dovoljan da četvrti Pellegrinijev projekt izbaci iz Europe. Postoji granica koja je za zeleno-bijele postala nemoguća."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo