DESCHAMPS ISPROBAVA TRI BISERA: / Zbog ovog napada nogometni svijet će strahovati od Francuske

Image
Foto: AFP

Promijenit će sastav francuski izbornik, a impresivno za budućnost izgleda napad

27.3.2018.
14:43
AFP
VOYO logo

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps najavio je promjenu sustava i u pripremnoj utakmici protiv Rusije koja je na rasporedu danas od 17.50h kreće s 4-3-3. Promiješat će karte Deschamp i dati priliku drugim igračima za razliku od utakmice protiv Kolumbije kada su izgubili (2-3) i igrali u sustavu 4-4-2.

Francuska će na teren istrčati s promijenjenom obranom, branič Real Madrida Raphaël Varane propustit će dvoboj zbog ozljede, a zamijenit će ga Laurent Koscielny koji će društvo praviti Samuelu Umtitiju, piše L'équipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno impresivno izgleda francuski napad. Pogotovo za budućnost kada se u obzir uzmu godine mladih navalnih snaga. Ousmane Dembélé (20) iz Barcelone, Kylian Mbappe (19) iz PSG-a i Anthony Martial (22) iz Manchester Uniteda zalog su za budućnost, ali već će i na Svjetskom prvenstvu biti prava napast za protivnike. Inače, po kladionicama Francuzi su iza Njemačke i Brazila treći favoriti prvenstva. Ovako bi trebao izgledati najavljeni izmijenjeni sastav za Rusiju, a u kojem nema zvijezda kao što su Antoine Griezmann (27).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo