VIDEO: / Hrvat koji ne ide na EURO zabio gol tjedna!

Hrvatski nogometaš Darko Bodul s dva gola sudjelovao je u pobjedi Sturma nad bečkom Austrijom 3:1. Posebno je bio lijep prvi pogodak, koji je zabio 'škaricama'.

17.5.2012.
20:04
VOYO logo

U četvrtak je okončano austrijsko nogometno prvenstvo. Od ranije je poznato da je prvak Red Bull Salzburg, te da je putnik u drugu ligu Kapfenberg. Znalo se i da će Rapid igrati u Europa ligi, ali se u četvrtak saznalo da je druga austrijska momčad za to natjecanje iduće sezone Admira.

Šansu za izlazak na europsku scenu propustila je bečka Austrija i to porazom u zadnjem kolu kod Sturma 3:1. A, Bečane je potopio hrvatski nogometaš Darko Bodul koji je bio strijelac dva od tri pogotka Sturma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završio je sezonu Bodul s 12 pogodaka, te je ukupno treći strijelac austrijske Bundeslige. Austrija je vodila 1:0 do 67. minute kada je Bodul prvo izjednačio, a potom je u 86. doveo svoju momčad u vodstvo 2:1. Za kraj je strijelac kod Sturma bio Ehrenreich.

Spomenimo da je Rapid s 2:0 pobijedio Wacker, a oba je pogotka postigao Deni Alar, sin nekada poznatog hrvatskog nogometaša Gorana Alara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo