ČEKA NAS LUDNICA / 'Dan D' u Prvoj HNL. Dinamo i Hajduk nemaju pravo na kiks, evo gdje gledati napeti rasplet prvenstva

Image

Hajduk zaostaje četiri boda za Dinamom, Osijek pet bodova, a Rijeka je ispala iz utrke za naslov

8.5.2022.
9:29
VOYO logo

U nedjelju poslijepodne igraju se dvije najvažnije utakmice ove sezone u Prvoj HNL, danas je, takoreći, "Dan D" hrvatske nogometne lige. Napeto 34. kolo otvaraju nogometaši Hajduka i Rijeke u 17 sati na Rujevici, a od 20 sati na Maksimir istrčavaju Osijek i Dinamo.

Obje utakmice moći ćete gledati na kanalu Arenasport 1 ili ćete moći pratiti u jednako uzbudljivom tekstnom prijenosu na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti Dinamo niti Hajduk više nemaju pravo na kiks. Hajduk zaostaje četiri boda za Dinamom, Osijek pet bodova, a Rijeka je ispala iz utrke za naslov i ima 61 bod. No, Rijeka je jedina od četiriju spomenutih momčadi koja je trenutno u uzlaznoj formi i najbolji nogomet u ligi, a isto tako u igri su za osvajanje Kupa i bit će maksimalno motivirani.

Image

Hajduk ima problema s Rijekom

Što se Dinama tiče, pobjeda bi bila najbolja, ali mogu se zadovoljiti i remijem, ali onda je imperativ pobjeda nad Šibenikom u sljedećem kolu jer jedino bi tako izbjegli rasplet prvenstva na Maksimiru protiv Hajduka u posljednjem kolu. Relativno olakšanje za Dinamo jest loša forma i tenzije u taboru Osijeka, stoga je pitanje kako će ekipa Nenada Bjelice izgledati na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo rekli, Hajduk nema pravo na posrtaj, čak niti remi i ne ovise sami o sebi već i o mogućem kiksu Dinama. Rijeka je valjda jedina ekipa u HNL-u s kojom se Hajduk ove sezone silno namučio i čiji im napadački nogomet nikako ne odgovara.

Sve u svemu čekaju nas dvije vrlo napete utakmice i moguće je da ćemo već danas saznati ime prvaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo