DALIĆEV ČOVJEK OD POVJERENJA OTKRIO U KAKVOM JE STANJU MODRIĆ: / Ima li mjesta za paniku?

Image
Foto: Profimedia

Osim hrvatske javnosti, zabrinuta je i španjolska javnost

14.10.2019.
15:35
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija je odigravši 1-1 protiv Walesa propustila prvu od dvije 'meč lopte' za plasman na EURO, međutim više od remija u Cardiffu, hrvatsku javnost je zabrinula ozljeda Luke Modrića. Osim hrvatske javnosti, zabrinuta je i španjolska javnost, posebice ona koja podržava Real Madrid. Kao i hrvatska reprezentacija, momčad Real Madrida također ide na Modrićev pogon i njegov izostanak mogao bi značiti novu krizu za kraljeve.

Marca je već izvijestila tamošnju javnost kako je Modrić napustio utakmicu s Walesom s bolnim grčem na licu i oslanjajući se na lječničku ekipu Hrvatske. Modrić je dobio snažan udarac u mišić, ali kratko će morati i pauzirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Ryan Hiscott/JMP / Shutterstock Editorial

Modrić u Walesu

Kada se vraća?

Španjolci su se prepali jer je za dva tjedna El Clasico i Realu će trebati najjače moguće oružje kako bi svladali najljućeg rivala. Marca je stoga kontaktirala Nikolu Jerkana. Jerkan, inače bivši igrač Hajduka i Ovieda, živi u Španjolskoj i sada je u službi Zlatka Dalića te radi kao skaut za to područje.

Jerkan je malo primirio duhove i objasnio im o čemu se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liječnici reprezentacije kažu kako je Modrić primio snažan udarac u kvadriceps. Logično je da se navijači Reala brinu hoće li se oporaviti za El Clasico, ali čini se da ozljeda nije teža i da će se Modrić brzo vratiti na teren", rekao im je Jerkan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo