LJEPOTICA KOLA / Čudesni Morata je majstor svog zanata: Ipak, hat-trick odličnog Španjolca nije bio dovoljan da se zaustavi hit-momčad La Lige

Image
Foto: Profimedia

Prekrasna utakmica odlučena je u sudačkoj nadoknadi.

3.1.2024.
23:29
Profimedia
VOYO logo

Girona i Atletico iz Madrida odigrali su ljepoticu kola. Susret 19. kruga La Lige okončan je rezultatom 4-3 (3-2), ali glavno ime susreta bio je igrač iz redova poraženih, Alvaro Morata.

Španjolski napadač zabio je hat-trick, a da mu VAR tehnologija nije poništila još jedan zgoditak, ukupno bi ih imao četiri na kontu nakon okršaja s Gironom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Girona, hit-momčad aktualne sezone u La Ligi, ali i šire, povela je već u 2. minuti preko Valeryja. Morata je izjednačio u 14. minuti, ali onda su Savio (26.) i Blind (39.) doveli domaći sastav u veliku prednost.

Ipak, Morata je ponovno brzo odgovorio. U 44. minuti smanjio je na 3-2, a u nadoknadi prvog dijela izjednačio je susret, ali njegov hat-trick poništio je VAR. Međutim, Španjolac se nije na tome zaustavio, te je u 54. minuti kompletirao svoj hat-trick, a VAR tu više nije mogao ništa. Sjećamo se i mi Hrvati opasnog Morate, zabio je Vatrenima u produžetku utakmice za 3-4 na EP-u koje se igralo 2021. godine, nakon čega se naši reprezentativci više nisu uspjeli vratiti u susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Uzbuđenjima tu nije bilo kraja. Unatoč fenomenalnom Morati, senzacionalna Girona opet je zabila i to u sudačkoj nadoknadi utakmice i tako slavila s 4-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Girona sada dijeli prvo mjesto La Lige s Real Madridom ( Girona ima lošiju gol-razliku), a Atletico se nalazi na 3. mjestu sa 10 bodova manje od vodećeg dvojca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo