POLUDIO JE SKROZ / Cristiano Ronaldo poveo pobunu u svlačionici Manchester Uniteda. Posljedice će biti katastrofalne

Image
Foto: Profimedia

Express piše kako je Ronaldo odlučio povesti bunu u svlačionici

9.11.2021.
15:48
Profimedia
VOYO logo

Situacija na kultnom Old Traffordu ovih dana nije baš najbajnija, a britanski Express sada piše kako je slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo odlučio povesti i pobunu u svlačionici Manchester Uniteda.

Unitedu ove sezone, usprkos tome što su doveli vrhunske igrače i imaju čitav niz fantastičnih mladih nogometaša te Ronalda u momčadi, nikako ne ide. Trener Ole Gunnar Solskjaer radi vrlo loš posao i stvari su izgleda kulminirale nakon poraza od Manchester Cityja prošlog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Express piše kako je Ronaldo odlučio povesti bunu u svlačionici i to zbog toga što nije zadovoljan rezultatima niti time da se klub, umjesto za naslov prvaka i mjesta koje vode u Ligu prvaka, bori za mjesta koje vode u Europa ligu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Najglasniji kritičar

Ronaldu ne pada napamet igrati drugorazredno europsko natjecanje i posljedica toga mogla bi biti upravo njegov prijevremeni odlazak iz kluba. Express, dakle, tvrdi da će Ronaldo, ako United ne popravi krvnu sliku, ako se ne izbori Liga prvaka i ako se stvari pod hitno ne promijene, na kraju sezone napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je pobunu poveo i protiv Olea Gunnara Solskjaera jer mu se ne sviđa kako Norvežanin radi s momčadi, a Britanci tvrde kako je upravo on najglasniji u kritiziranju trenera i da je za sobom povukao dobar dio svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo