ČITATELJI NET.HR-A DONIJELI PRESUDU: / Evo tko je glavni krivac za Hajdukovo ispadanje iz Europe

Image

Jučer smo vam postavili pitanje 'tko je glavni krivac za ispadanje Hajduka iz Europe'. I dobili smo odgovor.

27.8.2016.
15:33
VOYO logo

Nakon ispadanja Hajduka iz Europske lige, u uzvratnom susretu play-off faze spomenutog natjecanja nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca protiv Maccabija (nakon 120. minuta bilo 2-1, kao i u prvoj utakmici u Izraelu), nad Poljudom se nadvio oblak tuge, očaja i jada. Uz pitanje, pa zar opet?!

Treća nesreća za Hajduk

Hajduk je po treći uzastopni put pao na toj posljednjoj stepenici u EL. Godine 2014. za Bijele je koban bio Dnjipro, 2015. Slovan iz Libereca, a u četvrtak Maccabi. Splićani su odigrali jednu borbenu, mušku utakmicu i tako poslušali svoje navijače da odigraju protiv Izraelaca s "mudima". Međutim, unatoč požrtvovnosti Hajduk je ispao i to je ono što se pamti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
JE LI PUŠNIK GLAVNI KRIVAC ZA ISPADANJE HAJDUKA?! /

Razmišljanje uoči susreta mu se odbilo od glavu

Stoga, odlučili smo vas, naše čitatelje, u anketi pitati "tko je glavni krivac za Hajdukovo ispadanje iz Europe"? Anketa je počela u petak u 9.01, a završila u subotu u 15.32, u njoj je sudjelovalo ukupno 825 čitatelja, a rezultati su sljedeći:

Njih 405, odnosno 49,09 % glasalo je za opciju da Splićani jednostavno nisu imali sreće. Da je trener Hajduka Marijan Pušnik kriv glasalo je 233 čitatelja ili 28,24 %. da su igrači glavni krivci za ispadanje Bijelih iz EL glasalo je 187 čitatelja ili 22,67 %.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo