JE LI PUŠNIK GLAVNI KRIVAC ZA ISPADANJE HAJDUKA?! / Razmišljanje uoči susreta mu se odbilo od glavu

Image

Splitski Hajduk u četvrtak navečer nije se uspio plasirati u natjecanje po skupinama Europske lige.

26.8.2016.
9:01
VOYO logo

Bijeli su Maccabiju uspijeli zabiti dva gola, pobijediti 2-1, ali su nakon trilera jedanaesteraca rekli doviđenja Europi za ovu sezonu. Po treći puta za redom. Ispali su Splićani nakon raspucavanja u jedanaestercima, iako je reprezentativni vratar Lovre Kalinić obranio dva protivnička udarca, Hajduk je opet pokleknuo! S bijele točke zakazali su Hajdukovi igrači. Franck Ohandza je gađao reklame, dvostruki strijelac iz regularnog dijela susreta Marko Ćosić loptu je poslao u nebesa, dok je Fran Tudor također loše pucao.

'Jedanaesterce vježbamo redovno, nećemo ih vježbati specijalno baš za Maccabi?!'

Zanimljivo, ali uoči susreta trener Hajduka Marijana Pušnika kazao je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedanaesterce vježbamo redovno, nećemo ih vježbati specijalno baš za ovu priliku. Imamo pet-šest igrača koji specijalisti za to". Ti specijalisti negdje su se sinoć pogubili na Poljudu. zašto, možemo samo nagađati.

Možda da su vježbali, možda se ovo sinoć niti ne bi dogodilo. Jer, pucanje kaznenih udaraca je ponajviše stvar vježbe. I pripreme. Što više jedanaesteraca na treningu izvedeš, to si sigurniji. Hladnije glave, mirnije noge... Znači, imaš elemente koje hajdukovci sinoć nisu imali. Kako bilo, ova izjava se sad čini dosta smiješna. I indikativna. A nakon nje se nameće pitanje: Je li trener Hajduka zbog tog svog mišljenja direktni krivac za ispadanje Hajduka iz Europe? Prosudite sami i glasajte u našoj anketi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo