CICU PROGANJA NEUGODNA TRADICIJA: / 'Pušnik je stvorio odličnu atmosferu, ali nadam se da ćemo mi slaviti'

Image

Trener Dinama Zlatko Kranjčar najavio je uoči puta u Split, gdje njegova momčad u srijedu u 19 sati igra zaostalu utakmicu 2.

9.8.2016.
16:57
VOYO logo

"Sigurno da s veseljem idemo u Split, na tradicionalnu derbi utakmicu. Mislim da je to derbi koji nam svakako daje i odličnu atmosferu za sljedeće utakmice, posebno za play-off Lige prvaka. Krenuli smo u ciklus bitnih utakmica, s Cibalijom, Hajdukom, Interom. Sve su te utakmice bitne za onu najvažniju - protiv Salzburga u utorak. Nismo imali puno vremena za pripreme, više smo vodili brigu o rekuperaciji igrača. Određene smo taktike odradili na treningu i nadam se da će igrači prihvatiti sve zahtjeve i biti u derbiju na visini zadatka. Nadam se da će obradovati navijače dobrom igrom i rezultatom", najavio je Kranjčar.

'Rog i Ćorić od prve minute'

Dinamo u Split putuje opterećen ozljedama, a Kranjčar je podsjetio da je Machado duže ozlijeđen, da je Pivarić nedavno zaradio novu ozljedu, a izvan pogona su i Sosa i Hodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TOTALNA EUFORIJA U SPLITU: /

'Tu smo gdje jesmo, ali tanka je linija između genija i luđaka'

Image
TOTALNA EUFORIJA U SPLITU: /

'Tu smo gdje jesmo, ali tanka je linija između genija i luđaka'

"Nadam se da će svi koji dobiju priliku na Poljudu opravdati to dobrom igrom. Hajduk je u dobrom stanju, ima pobjede iza sebe i dobru igru u Europi. Imat će na Poljudu i dobru publiku, ali nema ljepšeg nego igrati derbi pred puno navijača. Mislim da je Dinamo tamo dobro prolazio do sada i nadam se da ćemo to nastaviti. Pušnik je u kratkom periodu napravio fantastičnu atmosferu i dobru organizaciju igre Hajduka. Hoće li biti uspješni protiv nas vidjet ćemo sutra, ali radi se o treneru s iskustvom koji je sigurno s razlogom angažiran."

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Marko Rog

Potvrdio je Dinamov trener i nekoliko sigurnih igrača u početnoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rog i Ćorić bit će u početnom sastavu. Lijevi bek bit će Matel, a u obrani Benković i Sigali. Schildenfeld se vratio nakon ozljede, dok Stojanović ima upalu umnjaka što se čini kao mali problem, ali može nam poremetiti planove. Ipak, računam na to da će krenuti od početka. Jonas i Antolić će igrati od prve minute, a konačni ćemo sastav imati prije utakmice."

'Ne igraju treneri'

Podsjetio je Kranjčar i na jednu vrlo neugodnu vlastitu tradiciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam još dobio utakmicu na Poljudu kao trener Dinama, ali jesam kao trener Zagreba. Ali, igraju Dinamo i Hajduk, a ne treneri. Mi moramo pripremiti igrače i motivirati ih maksimalno. Sigurno će me veseliti ako bude dobar rezultat, ali ne razmišljam tako osobno o tome. Razmišljam o igri i momčadskom duhu koji trebam stvoriti i bit ćemo u tome sve bolji i bolji", zaključio je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo