VIDEO: / Slavni napadač plakao zbog povijesnog debakla svog kluba

Fluminense je postao prvi klub u povijesti brazilske Serije A koji je kao aktualni prvak ispao iz prve lige. Nije mu pomogla ni pobjeda u posljednjem kolu.

9.12.2013.
10:48
VOYO logo

Nogometaši Dorivala Juniora napravili su sve što je bilo u njihovoj moći da se spase u zadnjem kolu. U gostima su pobijedili Bahiju s 2:1, ali pokopao ih je gostujući trijumf Coritibe kod Sao Paula (1:0).

Fluminense je bio prvak 2010. i 2012. godine, tako da je ovakav nagli pad sasvim neočekivan i šokantan za njegove navijače. Da priča bude nevjerojatnija, Fluminenseu će se u drugoj ligi pridružiti i Vasco da Gama, klub koji je u posljednjim sezonama također bio prvi vrhu. Lani je, primjerice, bio peti, a sezonu prije toga drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/35ZqLC56wGI

Brazilski reprezentativni napadač Fred je utakmicu gledao s tribina i nije mogao zadržati suze zbog tužne sudbine svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/oicAnBWFLZI

Osim dva velikana iz Rio de Janeira, u drugu ligu sele i Ponte Preta i Nautico. Već od ranije je poznato da je novi prvak Cruzeiro, a osim njega su se u Copu Libertadores plasirali i Gremio i Atletico Paranaense, dok će Botafogo u kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo